Kemer FK İlk Maçta Liderlik Koltuğuna Oturdu

SPOR 06.03.2024 - 23:18, Güncelleme: 06.03.2024 - 23:18 1224+ kez okundu.
 

Kemer FK İlk Maçta Liderlik Koltuğuna Oturdu

Antalya Amatör Küme 4’lü Play-Of gurubunda mücadele eden Kemer temsilcisi Kemer 202 FK Spor deplasmanda Antalya Merkez Sporu 1-0 mağlup ederek ilk maçta yeni transferlerle göz doldurdu

  Antalya Zeytinköy 1. Nolu sahada bu gün saat 15.30 başlayan karşılaşmayı İbrahim Güner, Furkan Yıldırım ve Mustafa Kara hakem üçlüsü yönetti. Maçın 45. Dakikasında ceza sahasına sağ kanattan aldığı topla ceza sahasına giren Mahsun rakibi tarafından sert bir müdahale ile durduruldu. Hakem İbrahim Güner tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Kaptan Doğan Can Olukçu geldi. Düzgün bir vuruşla topu ve kaleci Kenan’ı ayrı ayrı köşelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk 45 dakika Kemer FK Sporun 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci 45 dakikada yaşanan bir karambolda defans oyuncu Kemer FK spordan Osman topu ceza saha çizgisi üzerinde elinle çıkardı. Hakem penaltı noktasını gösterdi ve topa elle müdahale eden Osman kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Dakika 56, Topun başına Yalçın geldi ve topa sert bir plase vuruş yaptı günün başarılı ismi kaleci Yusuf Tosun muhteşem bir kurtarış yaparak günün adamı oldu. Maçın uzatma dakikası ile birlikte yaklaşık 40 dakika 10 kişi mücadele eden Kemer FK maçı 1-0 kazanarak evine mutlu dönmenin sevincini maç sonunda taraftarı ve yöneticileri ile birlikte yaşadılar. Maçtan sonra bir açıklama yapan Başkan Özcan Balık; iyi mücadele oldu 1-0 kazandık ve 3 puanı aldık. Teknik ekibi ve futbolcularımı kutluyorum. İnşallah Pazar günü ikinci maçımıza çıkacağız ve kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Yolun sonu şampiyonluk başka bir şey düşünemiyorum. Başaracağız başaracağız. Dedi  
Antalya Amatör Küme 4’lü Play-Of gurubunda mücadele eden Kemer temsilcisi Kemer 202 FK Spor deplasmanda Antalya Merkez Sporu 1-0 mağlup ederek ilk maçta yeni transferlerle göz doldurdu
 
Antalya Zeytinköy 1. Nolu sahada bu gün saat 15.30 başlayan karşılaşmayı İbrahim Güner, Furkan Yıldırım ve Mustafa Kara hakem üçlüsü yönetti.
Maçın 45. Dakikasında ceza sahasına sağ kanattan aldığı topla ceza sahasına giren Mahsun rakibi tarafından sert bir müdahale ile durduruldu. Hakem İbrahim Güner tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Kaptan Doğan Can Olukçu geldi. Düzgün bir vuruşla topu ve kaleci Kenan’ı ayrı ayrı köşelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
İlk 45 dakika Kemer FK Sporun 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci 45 dakikada yaşanan bir karambolda defans oyuncu Kemer FK spordan Osman topu ceza saha çizgisi üzerinde elinle çıkardı. Hakem penaltı noktasını gösterdi ve topa elle müdahale eden Osman kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Dakika 56, Topun başına Yalçın geldi ve topa sert bir plase vuruş yaptı günün başarılı ismi kaleci Yusuf Tosun muhteşem bir kurtarış yaparak günün adamı oldu.
Maçın uzatma dakikası ile birlikte yaklaşık 40 dakika 10 kişi mücadele eden Kemer FK maçı 1-0 kazanarak evine mutlu dönmenin sevincini maç sonunda taraftarı ve yöneticileri ile birlikte yaşadılar.
Maçtan sonra bir açıklama yapan Başkan Özcan Balık; iyi mücadele oldu 1-0 kazandık ve 3 puanı aldık. Teknik ekibi ve futbolcularımı kutluyorum. İnşallah Pazar günü ikinci maçımıza çıkacağız ve kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Yolun sonu şampiyonluk başka bir şey düşünemiyorum. Başaracağız başaracağız. Dedi
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.