GÜL, “ŞEKER’İN AÇIKLAMALARI ÜLKÜCÜLERİ ÜZMÜŞTÜR”

SİYASET 28.03.2024 - 21:43, Güncelleme: 28.03.2024 - 21:43 1834+ kez okundu.
 

GÜL, “ŞEKER’İN AÇIKLAMALARI ÜLKÜCÜLERİ ÜZMÜŞTÜR”

Kemer eski belediye başkanı Mustafa Gül, Cumhur İttifakı Adayı Rahman Şeker’in amcası Hasan Şeker’in ülkücüler hakkında yapmış olduğu açıklamayı talihsizlik olarak değerlendirip, Hasan Şeker’i özür dilemeye davet etti.

HASAN ŞEKER’İN AÇIKLAMALARI ÜLKÜCÜLERİ DERİNDEN YARALAMIŞTIR Kemer eski belediye başkanı Mustafa Gül, eski başkanlardan Hasan Şeker’in ülkücüler ve MHP’liler hakkında yapmış olduğu Kemer’de MHP’nin oyu mu var ? açıklamasını eleştirerek özür dilemeye davet etti. Geçmişte iki dönem MHP’den belediye başkan adaylığı yaptığını ifade eden Mustafa Gül, seçimden sonra pazartesi tüm MHP ve ülkücüleri belediyeye çay içmeye davet etti. HASAN ŞEKER EŞ BAŞKAN GİBİ DAVRANIYOR Cumhur İttifakı adayı Rahman Şeker’in amcası olan Hasan Şeker’in eş başkan gibi davrandığını ifade eden Mustafa Gül, geçmişte siyasi rakip olarak yarıştıkları Hasan Şeker’in “MHP’nin Kemer’de oyu mu var ? söyleminin ülkücü camiayı derinden yaraladığını söyledi. Kemer’de MHP’den iki dönem açık ara farkla seçimi kazanarak belediye başkanlığı yaptığını belirten Mustafa Gül, pazartesi günü MHP’li eski çalışma arkadaşlarının tamamını Kemer belediyesine çay içmeye davet etti.  
Kemer eski belediye başkanı Mustafa Gül, Cumhur İttifakı Adayı Rahman Şeker’in amcası Hasan Şeker’in ülkücüler hakkında yapmış olduğu açıklamayı talihsizlik olarak değerlendirip, Hasan Şeker’i özür dilemeye davet etti.

HASAN ŞEKER’İN AÇIKLAMALARI ÜLKÜCÜLERİ DERİNDEN YARALAMIŞTIR

Kemer eski belediye başkanı Mustafa Gül, eski başkanlardan Hasan Şeker’in ülkücüler ve MHP’liler hakkında yapmış olduğu Kemer’de MHP’nin oyu mu var ? açıklamasını eleştirerek özür dilemeye davet etti. Geçmişte iki dönem MHP’den belediye başkan adaylığı yaptığını ifade eden Mustafa Gül, seçimden sonra pazartesi tüm MHP ve ülkücüleri belediyeye çay içmeye davet etti.

HASAN ŞEKER EŞ BAŞKAN GİBİ DAVRANIYOR

Cumhur İttifakı adayı Rahman Şeker’in amcası olan Hasan Şeker’in eş başkan gibi davrandığını ifade eden Mustafa Gül, geçmişte siyasi rakip olarak yarıştıkları Hasan Şeker’in “MHP’nin Kemer’de oyu mu var ? söyleminin ülkücü camiayı derinden yaraladığını söyledi. Kemer’de MHP’den iki dönem açık ara farkla seçimi kazanarak belediye başkanlığı yaptığını belirten Mustafa Gül, pazartesi günü MHP’li eski çalışma arkadaşlarının tamamını Kemer belediyesine çay içmeye davet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.