"Elektrik kesintileri inşaat sektörünü vurdu"

DÜNYA 12.12.2023 - 11:13, Güncelleme: 12.12.2023 - 14:15 1392+ kez okundu.
 

"Elektrik kesintileri inşaat sektörünü vurdu"

Antalya'nın inşaat sektöründe parlayan yıldızı olan Aksu Altıntaş'ta haftanın birçok günü sabah 9 ile 16 saatleri arasında elektrikler kesildiği öne sürülüyor.

Haber: Şükrü AĞIRMAN Antalya'nın inşaat sektöründe parlayan yıldızı olan Aksu Altıntaş'ta haftanın birçok günü sabah 9 ile 16 saatleri arasında elektrikler kesildiği öne sürülüyor. Haliyle inşaatlarda çalışma yapılamıyor. Bölgede hızla başlayan yapılaşma; elektrik kesintileri nedeniyle sekteye uğradı. Bu nedenle işçiler mesai saatlerinde çay içerek, ara vererek saatlerce elektriğin gelmesini bekliyor. Müteahhitler, maketten seçerek ev alanlar ve mülk sahipleri isyanda. Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş’nin (AEDAŞ) bir çözüm bulmasını isteyen müteahhitler "Neredeyse haftanın her günü elektrikler kesik. Ve bu kesintiler çoğunlukla mesai saatleri içerisinde yaşanıyor. İşçilerimiz çay içerek akımların verilmesini bekliyor. Mesainin büyük bir bölümü heba oluyor. Ciddi olarak zarara giriyoruz. Bu soruna acilen bir çözüm bulunmalı" dedi.
Antalya'nın inşaat sektöründe parlayan yıldızı olan Aksu Altıntaş'ta haftanın birçok günü sabah 9 ile 16 saatleri arasında elektrikler kesildiği öne sürülüyor.

Haber: Şükrü AĞIRMAN

Antalya'nın inşaat sektöründe parlayan yıldızı olan Aksu Altıntaş'ta haftanın birçok günü sabah 9 ile 16 saatleri arasında elektrikler kesildiği öne sürülüyor. Haliyle inşaatlarda çalışma yapılamıyor. Bölgede hızla başlayan yapılaşma; elektrik kesintileri nedeniyle sekteye uğradı. Bu nedenle işçiler mesai saatlerinde çay içerek, ara vererek saatlerce elektriğin gelmesini bekliyor. Müteahhitler, maketten seçerek ev alanlar ve mülk sahipleri isyanda. Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş’nin (AEDAŞ) bir çözüm bulmasını isteyen müteahhitler "Neredeyse haftanın her günü elektrikler kesik. Ve bu kesintiler çoğunlukla mesai saatleri içerisinde yaşanıyor. İşçilerimiz çay içerek akımların verilmesini bekliyor. Mesainin büyük bir bölümü heba oluyor. Ciddi olarak zarara giriyoruz. Bu soruna acilen bir çözüm bulunmalı" dedi.

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.