BİLEĞİNİN HAKKI İLE GELEN ŞAMPİYONLUK

SPOR 14.03.2024 - 21:31, Güncelleme: 14.03.2024 - 21:31 1606+ kez okundu.
 

BİLEĞİNİN HAKKI İLE GELEN ŞAMPİYONLUK

Antalya 1. Amatör Küme Final Grubunda mücadele eden (SAL) ligine yükselme maçında Antalya Kırmızı Beyaz Futbol Takımı ile karşılaşan Kemer 2020 FK 3 maçta 3 galibiyet alarak 9 puanla Şampiyon oldu.

S&B Sport Football Complex - Belek sahasında oynan şampiyonluk maçında Antalya bölgesi hakemlerinden Hakan Yurduseven, Serdar Soydan ve Serhat Sağır hakem üçlüsü yönetirken, Saha komiseri Harun Reşat Çakmak ve maçın gözlemcisi ise Ufuk Çelik görev yaptı. Kalede Yusuf Tosun yerinde müdahale ve kurtarışlarla türbinlerden büyük alkış alırken,maçı Kemer 2020 FK Spor maçın 70. Dakikasında ikinci yarı oyuna giren Özkan kaydetti. Takım olarak iyi mücadele eden Kemer FK Spor, Sahaya; Kalede Yusuf Tosun, Olcay, Deniz, Orhan, Mahsun, Burak, Semih, Atilla, Çağrı, Sercan ve Osman 11’i ile saha çıkarken, Antalya Kırmızı Beyaz Takım ise; Sefa, Nihat, Hakan, Vahdet, Yusuf Koray, Yusuf Çiftçi, Tunahan, Abdulvahap, Labrım, Durukan ve Berke 11’i ile saha çıktı. Maçın 56. Dakikasında sakatlanan Mahsum’un yerine giren Özkan Kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelere gönderdi. Bu gol Kemer FK Sporu şampiyon yaptı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sahanın içi adeta bayram yerine döndü. Futbolcular başkan Özcan Balık’ı havalara atarak şampiyonluğu doyasıya kutladılar. Maçtan sonra bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Özcan Balık; Haklı bir şampiyonluk yaşadık. Zaten işin başından bu yana tek bir hedefimiz vardı o da şampiyon olmak. Bunu başardık. Teknik ekibi, futbolcularımı ve bizleri her deplasman yalnız bırakmayan değerli dostlarımızı canı gönülden kutluyorum. Bu şampiyonluğu Kemer halkına hediye ediyoruz. Dedi  
Antalya 1. Amatör Küme Final Grubunda mücadele eden (SAL) ligine yükselme maçında Antalya Kırmızı Beyaz Futbol Takımı ile karşılaşan Kemer 2020 FK 3 maçta 3 galibiyet alarak 9 puanla Şampiyon oldu.
S&B Sport Football Complex - Belek sahasında oynan şampiyonluk maçında Antalya bölgesi hakemlerinden Hakan Yurduseven, Serdar Soydan ve Serhat Sağır hakem üçlüsü yönetirken,
Saha komiseri Harun Reşat Çakmak ve maçın gözlemcisi ise Ufuk Çelik görev yaptı. Kalede Yusuf Tosun yerinde müdahale ve kurtarışlarla türbinlerden büyük alkış alırken,maçı Kemer 2020 FK Spor maçın 70. Dakikasında ikinci yarı oyuna giren Özkan kaydetti.
Takım olarak iyi mücadele eden Kemer FK Spor, Sahaya; Kalede Yusuf Tosun, Olcay, Deniz, Orhan, Mahsun, Burak, Semih, Atilla, Çağrı, Sercan ve Osman 11’i ile saha çıkarken, Antalya Kırmızı Beyaz Takım ise; Sefa, Nihat, Hakan, Vahdet, Yusuf Koray, Yusuf Çiftçi, Tunahan, Abdulvahap, Labrım, Durukan ve Berke 11’i ile saha çıktı.
Maçın 56. Dakikasında sakatlanan Mahsum’un yerine giren Özkan Kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelere gönderdi. Bu gol Kemer FK Sporu şampiyon yaptı.
Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sahanın içi adeta bayram yerine döndü. Futbolcular başkan Özcan Balık’ı havalara atarak şampiyonluğu doyasıya kutladılar.
Maçtan sonra bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Özcan Balık; Haklı bir şampiyonluk yaşadık. Zaten işin başından bu yana tek bir hedefimiz vardı o da şampiyon olmak. Bunu başardık. Teknik ekibi, futbolcularımı ve bizleri her deplasman yalnız bırakmayan değerli dostlarımızı canı gönülden kutluyorum. Bu şampiyonluğu Kemer halkına hediye ediyoruz. Dedi
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.