Beyzbol Şampiyonası Başladı

SPOR 07.03.2024 - 22:13, Güncelleme: 07.03.2024 - 22:13 1404+ kez okundu.
 

Beyzbol Şampiyonası Başladı

TÜRKİYE Beyzbol Şampiyonası, Antalya'nın Kemer İlçesi'nde başladı.

  Türkiye Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonunun 2024 faaliyet programında yer alan Türkiye Beyzbol Şampiyonası, Kemer merkezdeki Ahmet Erkal Spor Tesisinde başladı. 11 Beyzbol takımının katıldığı şampiyonada 200 sporcu mücadele edecek. 10 Mart Pazar günü sona erecek şampiyonada dereceye giren takımlara madalya ve kupaları verilecek. Bu gün oynan karşılaşmada ligin iddialı ekiplerinden Kemer Temsilcisi Kemer Sarp Spor Kulübü , Mersin Akkent Spor’u 12-0 mağlup etti.
TÜRKİYE Beyzbol Şampiyonası, Antalya'nın Kemer İlçesi'nde başladı.
 
Türkiye Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonunun 2024 faaliyet programında yer alan Türkiye Beyzbol Şampiyonası, Kemer merkezdeki Ahmet Erkal Spor Tesisinde başladı.
11 Beyzbol takımının katıldığı şampiyonada 200 sporcu mücadele edecek.
10 Mart Pazar günü sona erecek şampiyonada dereceye giren takımlara madalya ve kupaları verilecek. Bu gün oynan karşılaşmada ligin iddialı ekiplerinden Kemer Temsilcisi
Kemer Sarp Spor Kulübü , Mersin Akkent Spor’u 12-0 mağlup etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.