Başkan Topaloğlu’ndan Minik Sporculara Ziyaret

SPOR 16.03.2024 - 02:02, Güncelleme: 16.03.2024 - 02:02 1226+ kez okundu.
 

Başkan Topaloğlu’ndan Minik Sporculara Ziyaret

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başkan yardımcısı Emin Gül il birlikte, Kemer 2020 FK Spor kulübünde futbol eğitimi alan minik sporcuları ziyaret etti.

Eğitimlerine konuk olan Başkan Topaloğlu, dışarıda bekleyen ailelerle de sohbet etti minik sporcu ve ailelerine baklava ikram etti. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’in alt yapı ordusuna sahip Kemer FK Spor futbol eğitimi alan minik sporcuları ziyaret etti. Kemer Ahmet Erkal Spor Kompleksi içerisinde çim alanda futbol eğitimlerine katılan farklı yaş gruplarındaki minik sporcuları ziyaret eden Başkan Topaloğlu , onlarla sohbet etti hem de baklava ikram ederek, çok çalışmaları gerektiğini belirtti. Kısa da olsa miniklerin çalışmalarını izleyen Başkan Topaloğlu teknik sorumlu Melih Bildiş teknik direktörden bilgi aldı ve dışarıda bekleyen velilerle de sohbet etti. Veliler, sunulan hizmetten dolayı teşekkür ederken, Başkan Topaloğlu toplam Kemer Belediye Spor alt yapısı, Kemer FK Spor altyapısı olmak üzere 350’ye yakın sporcuya her iki takımımızda eğitim aldıklarını belirterek, “Adeta bir sporcu fabrikasıyız” emeği geçen teknik heyetlere teşekkür ederim. Dedi Başkan Topaloğlu’na teşekkür eden Kemer FK Sporun teknik sorumlusu Melih Bildiş; desteklerinden dolayı Başkanımıza teşekkür ederim. Dedi
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başkan yardımcısı Emin Gül il birlikte, Kemer 2020 FK Spor kulübünde futbol eğitimi alan minik sporcuları ziyaret etti.
Eğitimlerine konuk olan Başkan Topaloğlu, dışarıda bekleyen ailelerle de sohbet etti minik sporcu ve ailelerine baklava ikram etti.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’in alt yapı ordusuna sahip Kemer FK Spor futbol eğitimi alan minik sporcuları ziyaret etti. Kemer Ahmet Erkal Spor Kompleksi içerisinde çim alanda futbol eğitimlerine katılan farklı yaş gruplarındaki minik sporcuları ziyaret eden Başkan Topaloğlu , onlarla sohbet etti hem de baklava ikram ederek, çok çalışmaları gerektiğini belirtti.
Kısa da olsa miniklerin çalışmalarını izleyen Başkan Topaloğlu teknik sorumlu Melih Bildiş teknik direktörden bilgi aldı ve dışarıda bekleyen velilerle de sohbet etti. Veliler, sunulan hizmetten dolayı teşekkür ederken, Başkan Topaloğlu toplam Kemer Belediye Spor alt yapısı, Kemer FK Spor altyapısı olmak üzere 350’ye yakın sporcuya her iki takımımızda eğitim aldıklarını belirterek, “Adeta bir sporcu fabrikasıyız” emeği geçen teknik heyetlere teşekkür ederim. Dedi
Başkan Topaloğlu’na teşekkür eden Kemer FK Sporun teknik sorumlusu Melih Bildiş; desteklerinden dolayı Başkanımıza teşekkür ederim. Dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.