Başkan Özcan Balık’tan Moral Yemeği

SPOR 03.02.2024 - 22:42, Güncelleme: 03.02.2024 - 22:42 1943+ kez okundu.
 

Başkan Özcan Balık’tan Moral Yemeği

Kemer FK Spor Kulüp Başkanı Özcan Balık, Antalya 1. Amatör Ligi Batı Grubunda mücadele eden temsilcimiz Kemer FK Spora moral yemeği verdi.

Antalya Batı Grubu1. Amatör Ligi ve Grubu’nda lider olarak mücadele eden ve pazar günü oynanacak Kumluca Toptaş maçı öncesi Kulüp Başkanı Özcan Balık, futbolcular ve Teknik ekiple yemekte bir araya gelerek başarılar diledi. Düzenlenen yemeğe Başkan Özcan Balık As Başkan İsmail Özen, Teknik Menajer Cumali Balık Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Heyet Gazeteci Tosun Ülge, Reşat Aydoğdu ve futbolcular katıldı. Pazar günü saat 14.00’de Kemer İlçe Stadı’nda Kumluca Toptaş Spor ile karşı karşıya gelecek olan Kemer FK spora maç öncesi başarılar dileyen Balık, “İlçemizin futbol camiasındaki temsilcisi Kemer FK ve gençlerimizin her zaman yanındayız. Sezonun başından beri oyuncularımız, teknik ekibimiz, yönetim kurulu üyelerimiz ve taraftarlarımız ile birlikte kıyasıya bir mücadele verdik. Bizim hedefimiz ilçemizin adını daha üst liglere yazdırmak. Pazar günü oynanacak olan Toptaş Spor maçında, futbolcularımıza başarılar diliyorum” dedi “HEDEFİMİZ ÜST LİGLER” Kulüp AS Başkanı İsmail Özen ise “Hedefimiz üst liglere çıkmaktır. Tüm hazırlıklarımız bu yöndedir. Amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak futbolu ve sporu sevdirmektir. Pazar günü güzel bir maç bizi bekliyor. Tüm Kemer halkını Pazar günü Kemer Stadında oynayacağımız maça bekliyoruz” dedi.
Kemer FK Spor Kulüp Başkanı Özcan Balık, Antalya 1. Amatör Ligi Batı Grubunda mücadele eden temsilcimiz Kemer FK Spora moral yemeği verdi.
Antalya Batı Grubu1. Amatör Ligi ve Grubu’nda lider olarak mücadele eden ve pazar günü oynanacak Kumluca Toptaş maçı öncesi Kulüp Başkanı Özcan Balık, futbolcular ve Teknik ekiple yemekte bir araya gelerek başarılar diledi.
Düzenlenen yemeğe Başkan Özcan Balık As Başkan İsmail Özen, Teknik Menajer Cumali Balık Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Heyet Gazeteci Tosun Ülge, Reşat Aydoğdu ve futbolcular katıldı.
Pazar günü saat 14.00’de Kemer İlçe Stadı’nda Kumluca Toptaş Spor ile karşı karşıya gelecek olan Kemer FK spora maç öncesi başarılar dileyen Balık, “İlçemizin futbol camiasındaki temsilcisi Kemer FK ve gençlerimizin her zaman yanındayız. Sezonun başından beri oyuncularımız, teknik ekibimiz, yönetim kurulu üyelerimiz ve taraftarlarımız ile birlikte kıyasıya bir mücadele verdik. Bizim hedefimiz ilçemizin adını daha üst liglere yazdırmak. Pazar günü oynanacak olan Toptaş Spor maçında, futbolcularımıza başarılar diliyorum” dedi
“HEDEFİMİZ ÜST LİGLER”
Kulüp AS Başkanı İsmail Özen ise “Hedefimiz üst liglere çıkmaktır. Tüm hazırlıklarımız bu yöndedir. Amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak futbolu ve sporu sevdirmektir. Pazar günü güzel bir maç bizi bekliyor. Tüm Kemer halkını Pazar günü Kemer Stadında oynayacağımız maça bekliyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.