Başkan Özcan Balık Yeni Transferlerle Tanıştı Baklava İkram Etti

SPOR 01.03.2024 - 20:35, Güncelleme: 01.03.2024 - 20:35 1762+ kez okundu.
 

Başkan Özcan Balık Yeni Transferlerle Tanıştı Baklava İkram Etti

Kemer Temsilcisi Kemer 2020 FK Spor gelecek hafta oynayacağı maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

  5 yeni transferlerle Şampiyonluk mücadelesi verecek olan ilçemiz temsilcisi Kemer FK Spor Şampiyon Finike Belediye Spordan, Çağrı Özgüven, Burak Gökçelik ve Atilla Korkmaz, Demre Belediye Spordan forvet Mahsun Çiçek ve Bekir Kanıtmış’ı renklerine bağladı. Son yılların en çekişmeli ve nefes kesen sezonuna tanıklık eden 1. Amatör Küme Play-off grubunda Süper Amatör Lige adını yazdırmak isteyen Kemer FK Spor yönetiminin yaptığı 5 transferde takımın gücüne güç katacağı ve Play-Of grubundan şampiyon olarak kupayı Kemer’e getirmeyi hedefliyor. Bu gün ilçe stadında takımın antrenmanını izleyen ve yeni transferle tanışan kulüp başkanı İş İnsanı Özcan Balık yaptığı konuşmada; Önümüzdeki play-of müsabakalarında bu kadroyla şampiyonluk istiyorum. Coşkulu, heyecanlı, seyircisini maçlara çekebilen, başarılı sonuçlar elde eden bir kadroyla Süper Amatör kümeye çıkacağımıza inanıyorum. Yönetimi, futbolcusu, teknik ekibi taraftarıyla kenetlenmiş bir kulüp ancak şampiyonluk hedefine ulaşabilir. Biz bunu geçtiğimiz yıl başardık bu yılda inşallah başaracağız ve mutlu sonu hep birlikte göreceğiz. Dedi    
Kemer Temsilcisi Kemer 2020 FK Spor gelecek hafta oynayacağı maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.
 
5 yeni transferlerle Şampiyonluk mücadelesi verecek olan ilçemiz temsilcisi Kemer FK Spor Şampiyon Finike Belediye Spordan, Çağrı Özgüven, Burak Gökçelik ve Atilla Korkmaz, Demre Belediye Spordan forvet Mahsun Çiçek ve Bekir Kanıtmış’ı renklerine bağladı.
Son yılların en çekişmeli ve nefes kesen sezonuna tanıklık eden 1. Amatör Küme Play-off grubunda Süper Amatör Lige adını yazdırmak isteyen Kemer FK Spor yönetiminin yaptığı 5 transferde takımın gücüne güç katacağı ve Play-Of grubundan şampiyon olarak kupayı Kemer’e getirmeyi hedefliyor.
Bu gün ilçe stadında takımın antrenmanını izleyen ve yeni transferle tanışan kulüp başkanı İş İnsanı Özcan Balık yaptığı konuşmada; Önümüzdeki play-of müsabakalarında bu kadroyla şampiyonluk istiyorum. Coşkulu, heyecanlı, seyircisini maçlara çekebilen, başarılı sonuçlar elde eden bir kadroyla Süper Amatör kümeye çıkacağımıza inanıyorum. Yönetimi, futbolcusu, teknik ekibi taraftarıyla kenetlenmiş bir kulüp ancak şampiyonluk hedefine ulaşabilir. Biz bunu geçtiğimiz yıl başardık bu yılda inşallah başaracağız ve mutlu sonu hep birlikte göreceğiz. Dedi
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.