AKA AİLESİ DOSTLARIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU

YAŞAM 17.02.2024 - 01:13, Güncelleme: 17.02.2024 - 01:18 2100+ kez okundu.
 

AKA AİLESİ DOSTLARIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Turizmci genç iş insanı Bayram Aka kendi iş yerlerinde kahvaltı programı düzenledi.

Cuma günü sabahın erken saatlerinde AKA Oto Yıkama ve Galeri ofisinin bahçesinde Belediye Meclis Üyeliğine soyunan Turizmci genç iş insanı Bayram Aka tarafından düzenlenen kahvaltı programına Kepez Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Kaya, dost, akrabaları ve yoğun bir katılım oldu.   Kahvaltı programına katılan herkese teşekkür eden Turizmci genç iş insanı Bayram Aka, yaptığı kısa konuşmada; öncelikle böyle bir günde bizleri yalnız bırakmadığınız için ailem adına teşekkür ederim. Gönül isterdi ki bu konuşmayı İsmail Aka ağabeyimin yapması idi. Maalesef siyasi bir oyuna geldi. Er yada geç adalet tecilli edecektir. İnşallah kıssa zamanda aramızda olacaktır. Bunu hiç kimse unutmasın ki diye sözlerine devam eden Aka; İsmail Aka yoksa, kardeşleri ve ailesi ile dostları vardır. Katılan herkese çok teşekkür ederim dedi.        
Turizmci genç iş insanı Bayram Aka kendi iş yerlerinde kahvaltı programı düzenledi.
Cuma günü sabahın erken saatlerinde AKA Oto Yıkama ve Galeri ofisinin bahçesinde Belediye Meclis Üyeliğine soyunan Turizmci genç iş insanı Bayram Aka tarafından düzenlenen kahvaltı programına Kepez Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Kaya, dost, akrabaları ve yoğun bir katılım oldu.
 
Kahvaltı programına katılan herkese teşekkür eden Turizmci genç iş insanı Bayram Aka, yaptığı kısa konuşmada; öncelikle böyle bir günde bizleri yalnız bırakmadığınız için ailem adına teşekkür ederim. Gönül isterdi ki bu konuşmayı İsmail Aka ağabeyimin yapması idi. Maalesef siyasi bir oyuna geldi. Er yada geç adalet tecilli edecektir. İnşallah kıssa zamanda aramızda olacaktır. Bunu hiç kimse unutmasın ki diye sözlerine devam eden Aka; İsmail Aka yoksa, kardeşleri ve ailesi ile dostları vardır. Katılan herkese çok teşekkür ederim dedi.
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.