AK PARTİ'DE YOZGATLI MEHMET KRİZİ

SİYASET 22.03.2022 - 21:19, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2794+ kez okundu.
 

AK PARTİ'DE YOZGATLI MEHMET KRİZİ

Geçtiğimiz hafta ALTSO başkanı Mehmet Şahin ile AK Parti Alanya İlçe başkanı Mustafa Toklu arasında başlayan sosyal medya atışmasına, Hayri Çavuşoğlu 'da katıldı. Son dönemde yapılan hizmetleri kendisi yapmış gibi haddini aşan açıklamalar yapan Yozgatlı Mehmet, AK Parti içerisinde krize sebep oldu...!

Yorum Haber: ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in kerameti kendisinde gördüğünü, devletin bütün kurumlarını, görevlilerini illallah ettirdiğini daha önce gündeme getirmiştik. En son Cumhur İttifakı’nın Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Toklu’yu hedefine koymuştu. Paralel Ak Parti İlçe Teşkilatı gibi hareket ediyor, devletin yaptığı bütün hizmetleri “Ben yaptım!” diyerek sahipleniyordu. Yetmiyor, İyi Parti ile birlikte görüntü vererek, beni Ak Parti’den belediye başkanı adayı yapmazsanız karşınıza aday çıkarım diye Bakan Bey’e aba altından sopa gösteriyordu. Muhalefeti de bu duruma alet ediyordu. Orada dur, yetti artık dediler. Mevlüt Çavuşoğlu’nun erkek kardeşi Hayri Çavuşoğlu çevresinde doğruları çatır çatır söylemesi ile tanınır. Yine öyle yapmış. Kendisini dev aynasında gören, sahte kahramanlara haddini bildirmiş. Kendisine her eleştiri yöneltildiğinde Sayın Bakanım bana değil size saldırıyorlar diyerek Bakan Bey’in arkasına saklanan Mehmet Şahin’in belli ki foyası ortaya dökülmüş. Hayri Çavuşoğlu da mı Bakan Bey’e saldırıyor Sayın Şahin? Gazetelerde köşe kiralayarak itibar satın alma devride, gazeteler üzerinden ona buna itibar suikastı yapma devri de artık kapandı.. Çırpındıkça kaybediyorsun.. Allah yardımcın olsun..
Geçtiğimiz hafta ALTSO başkanı Mehmet Şahin ile AK Parti Alanya İlçe başkanı Mustafa Toklu arasında başlayan sosyal medya atışmasına, Hayri Çavuşoğlu 'da katıldı. Son dönemde yapılan hizmetleri kendisi yapmış gibi haddini aşan açıklamalar yapan Yozgatlı Mehmet, AK Parti içerisinde krize sebep oldu...!
Yorum Haber: ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in kerameti kendisinde gördüğünü, devletin bütün kurumlarını, görevlilerini illallah ettirdiğini daha önce gündeme getirmiştik.
En son Cumhur İttifakı’nın Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Toklu’yu hedefine koymuştu.
Paralel Ak Parti İlçe Teşkilatı gibi hareket ediyor, devletin yaptığı bütün hizmetleri “Ben yaptım!” diyerek sahipleniyordu. Yetmiyor, İyi Parti ile birlikte görüntü vererek, beni Ak Parti’den belediye başkanı adayı yapmazsanız karşınıza aday çıkarım diye Bakan Bey’e aba altından sopa gösteriyordu. Muhalefeti de bu duruma alet ediyordu.
Orada dur, yetti artık dediler.
Mevlüt Çavuşoğlu’nun erkek kardeşi Hayri Çavuşoğlu çevresinde doğruları çatır çatır söylemesi ile tanınır.
Yine öyle yapmış. Kendisini dev aynasında gören, sahte kahramanlara haddini bildirmiş.
Kendisine her eleştiri yöneltildiğinde Sayın Bakanım bana değil size saldırıyorlar diyerek Bakan Bey’in arkasına saklanan Mehmet Şahin’in belli ki foyası ortaya dökülmüş.
Hayri Çavuşoğlu da mı Bakan Bey’e saldırıyor Sayın Şahin?
Gazetelerde köşe kiralayarak itibar satın alma devride, gazeteler üzerinden ona buna itibar suikastı yapma devri de artık kapandı.. Çırpındıkça kaybediyorsun.. Allah yardımcın olsun..
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.