23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlandı!

KÜLTÜR 24.04.2023 - 11:20, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3240+ kez okundu.
 

23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlandı!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 103. Yıl Dönümü Kemer’de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende Atatürk Anıtına Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar öğrencilerle çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile devam etti. Törene Kemer İlçe Kaymakamı Hüseyin Çam, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı , Kemer Jandarma Komutanı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Harun Mere, Kemer Sahil Güvenlik Komutan Vekili Alper Aydın, siyasi parti temsilcileri, Kemer Belediyesi Meclis üyeleri Mustafa Tıraş, Mustafa Bilici ve Hasan Ali Acar, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlar katıldı. Günün Anlam ve önemini belirten konuşmayı ilçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar yaptı. Törende Şiir, Kompozisyon ve Resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere plaketlerini, Kaymakam Hüseyin Çam, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile Başsavcı Gamze Almalı takdim etti. Plaket takdimlerinin ardından program öğrencilerin müzik eşliğinde dans ve folklor gösterileri ile devam etti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 103. Yıl Dönümü Kemer’de çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende Atatürk Anıtına Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar öğrencilerle çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile devam etti.
Törene Kemer İlçe Kaymakamı Hüseyin Çam, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı , Kemer Jandarma Komutanı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Harun Mere, Kemer Sahil Güvenlik Komutan Vekili Alper Aydın, siyasi parti temsilcileri, Kemer Belediyesi Meclis üyeleri Mustafa Tıraş, Mustafa Bilici ve Hasan Ali Acar, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlar katıldı.
Günün Anlam ve önemini belirten konuşmayı ilçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar yaptı.
Törende Şiir, Kompozisyon ve Resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere plaketlerini, Kaymakam Hüseyin Çam, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile Başsavcı Gamze Almalı takdim etti. Plaket takdimlerinin ardından program öğrencilerin müzik eşliğinde dans ve folklor gösterileri ile devam etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.