2 ALTIN MADALYA İLE DÖNDÜLER

SPOR 02.03.2024 - 13:08, Güncelleme: 02.03.2024 - 13:08 1440+ kez okundu.
 

2 ALTIN MADALYA İLE DÖNDÜLER

Kemer Belediyesi Karate Takımı, Ankara’da düzenlenen Büyükler Veteran ve Para Karate Türkiye Şampiyonası’nda 2 altın madalya kazandı.

Kemer Belediyesi Karate Antrenörü Emin Akar ve sporcular, kazandıkları madalya sevinçlerini, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile paylaştı. Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, organizasyonda altın madalya alan sporcuları tebrik ettiğini belirterek, Kemer Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek olmaya devam ettiklerini söyledi.  
Kemer Belediyesi Karate Takımı, Ankara’da düzenlenen Büyükler Veteran ve Para Karate Türkiye Şampiyonası’nda 2 altın madalya kazandı.
Kemer Belediyesi Karate Antrenörü Emin Akar ve sporcular, kazandıkları madalya sevinçlerini, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile paylaştı.
Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, organizasyonda altın madalya alan sporcuları tebrik ettiğini belirterek, Kemer Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek olmaya devam ettiklerini söyledi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.