5 Aralık unutulmadı

KÜLTÜR 06.12.2020 - 01:24, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1586+ kez okundu.
 

5 Aralık unutulmadı

Türk kadınına seçme ve seçilme hakkınının verilmesinin yıl dönümü kutlandı.

Alanya kent konseyinin organize ettiği etkinliğe AKP, CHP, MHP, İyi Parti kadın kolları başkan ve üyeleri, ADD, Çydd başkan ve üyeleri, CHP ve MHP ilçe başkanları da katıldı. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de Atatürk Anıtı önündeki etkinlikte hanımlara çiçek dağıttı. Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, günün anlam ve önemine değinen bir konuşma yaparak, Atatürk sayesinde Türk kadınının Avrupalı kadınlardan önce seçme ve seçilme hakkına sahip olduklarını ifade etti. Haber:Zeki Demir
Türk kadınına seçme ve seçilme hakkınının verilmesinin yıl dönümü kutlandı.

Alanya kent konseyinin organize ettiği etkinliğe AKP, CHP, MHP, İyi Parti kadın kolları başkan ve üyeleri, ADD, Çydd başkan ve üyeleri, CHP ve MHP ilçe başkanları da katıldı. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de Atatürk Anıtı önündeki etkinlikte hanımlara çiçek dağıttı. Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, günün anlam ve önemine değinen bir konuşma yaparak, Atatürk sayesinde Türk kadınının Avrupalı kadınlardan önce seçme ve seçilme hakkına sahip olduklarını ifade etti.

Haber:Zeki Demir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.