16 YAŞINDA KALP KRİZİ CAN ALDI

ASAYİŞ 08.11.2020 - 22:48, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1281+ kez okundu.
 

16 YAŞINDA KALP KRİZİ CAN ALDI

Alanya Değirmendere Mahallesi, Çatak Sokakda 16 yaşındaki Melih Zafer, kalp krizi geçirip yaşamını kaybetti. Ailesi ve sevenleri yasa boğuldu.

Edinilen bilgiye gore, Alanya Değirmendere Mahallesi, Çatak Sokakda 16 yaşındaki Melih Zafer isimli çocuk, kalp krizi geçirip yaşamını kaybetti. Ailesi ve sevenleri yasa boğuldu. Evin ikiçocuğundan biri olan tek erkek çocuk olan Melih Zafer, ikindi saatlerinde arkadaşlarıyla top oynamak için evden çıktı. Aradan iki saat geçtiği halde çocuğa ulaşamayan aile, Melih'i aramaya başladı. Evin hemen arka kısmında , yolun yukarı tarafında harnup ağaçlarının altında 16 yaşındaki çocuğun cansız bedenini bulan aile şok oldu. Olay yerine gelen savcılık ve jandarma gerekli araştırma ve incelemeyi yaptıktan sonra cenazeyi mora kaldırdı.Otopsi den sonra Asmaca Kepez Mezarlığında toprağa verildi. Zafer'in çocuk yaşta kalp krizinden hayatını kaybetmesi ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Haber: Zeki Demir
Alanya Değirmendere Mahallesi, Çatak Sokakda 16 yaşındaki Melih Zafer, kalp krizi geçirip yaşamını kaybetti. Ailesi ve sevenleri yasa boğuldu.

Edinilen bilgiye gore, Alanya Değirmendere Mahallesi, Çatak Sokakda 16 yaşındaki Melih Zafer isimli çocuk, kalp krizi geçirip yaşamını kaybetti. Ailesi ve sevenleri yasa boğuldu.

Evin ikiçocuğundan biri olan tek erkek çocuk olan Melih Zafer, ikindi saatlerinde arkadaşlarıyla

top oynamak için evden çıktı. Aradan iki saat geçtiği halde çocuğa ulaşamayan aile, Melih'i aramaya başladı. Evin hemen arka kısmında , yolun yukarı tarafında harnup ağaçlarının altında 16 yaşındaki çocuğun cansız bedenini bulan aile şok oldu. Olay yerine gelen savcılık ve jandarma gerekli araştırma ve incelemeyi yaptıktan sonra cenazeyi mora kaldırdı.Otopsi den sonra Asmaca Kepez Mezarlığında toprağa verildi. Zafer'in çocuk yaşta kalp krizinden hayatını kaybetmesi ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Haber: Zeki Demir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.