Büyüksehir
asb

Gözün Aydın Kepez!.. Büfeciler Kralı geliyor

SİYASET 02.11.2023 - 19:22, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1184+ kez okundu.
 

Gözün Aydın Kepez!.. Büfeciler Kralı geliyor

Şehrin Merkezinde bulunan Markantalya Alışveriş Merkezi’nin önüne ve arkasına büfe koydurduğu öne sürülen CHP Kepez Eski İlçe Başkanı Önder Kurnaz’ın şimdi de Kepez’in önemli noktalarına koyduğu reklam içerikli araçları değişik yorumlara neden oluyor. Görenler, “Herhalde büfe yapacağı yerleri tespit ediyor” diyorlar.

Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Eski İlçe Başkanı Önder Kurnaz, Kepez Belediye Başkanlığı için çeşitli entrikaların ardından adaylığını dillendirmeye hatta görselleriyle süslettiği araçlarıyla gündem olmaya başladı. Daha önce şehrin merkezindeki Markantalya Alışveriş Merkezi’nin önüne ve arkasına koydurduğu büfelerle herkesin tepkisine neden olan Kurnaz, şimdi de süslettiği araçlarla konuşulmaya başlandı. Önder Kurnaz’ın araçlarını süsletip Kepez’in belli noktalarına yerleştirmesi ‘CHP Genel Merkezi’ne bir dayatma’ olarak değerlendiriliyor. Öte yandan araçların konulduğu bölgelerin ise Kurnaz’ın yeni büfe hedefi olduğu da gelen haberler arasında.  KÖYLÜ KURNAZLIĞI MI YAPIYOR? Bir siyesetçi düşünün; aday adaylığını bile resmi olarak açıklamadan araç kaplatıp, Kepez bölgesinde seçim çalışmaları yapsın. Hem CHP Genel Merkezi’ne hem de CHP Antalya İl Örgütü’ne dayatma yaparcasına gerçekleştirdiği siyasi şovu, kepez mahalle muhtarları ile birlikte verdiği yemekte deyim yerinde ise tam bir fiyaskoya dönüştü. 5 yıldızlı bir otelde düzenlenen organizasyonda 68 mahalle muhtarı olan Kepez’den sadece 38 muhtarı bir araya getirebilen Kurnaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ise sadece 14 mahalle muhtarını götürebildiği öğrenildi. Öte yandan örgüt üyelerini muhtar diye yutturmaa çalışan Kurnaz’ın Muratpaşa Mahalle muhtarlarını da davet ederek, kurnazlık yapıp siyasi şovuna devam etmeye çalıştı.
Şehrin Merkezinde bulunan Markantalya Alışveriş Merkezi’nin önüne ve arkasına büfe koydurduğu öne sürülen CHP Kepez Eski İlçe Başkanı Önder Kurnaz’ın şimdi de Kepez’in önemli noktalarına koyduğu reklam içerikli araçları değişik yorumlara neden oluyor. Görenler, “Herhalde büfe yapacağı yerleri tespit ediyor” diyorlar.

Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Eski İlçe Başkanı Önder Kurnaz, Kepez Belediye Başkanlığı için çeşitli entrikaların ardından adaylığını dillendirmeye hatta görselleriyle süslettiği araçlarıyla gündem olmaya başladı. Daha önce şehrin merkezindeki Markantalya Alışveriş Merkezi’nin önüne ve arkasına koydurduğu büfelerle herkesin tepkisine neden olan Kurnaz, şimdi de süslettiği araçlarla konuşulmaya başlandı. Önder Kurnaz’ın araçlarını süsletip Kepez’in belli noktalarına yerleştirmesi ‘CHP Genel Merkezi’ne bir dayatma’ olarak değerlendiriliyor. Öte yandan araçların konulduğu bölgelerin ise Kurnaz’ın yeni büfe hedefi olduğu da gelen haberler arasında. 

KÖYLÜ KURNAZLIĞI MI YAPIYOR?
Bir siyesetçi düşünün; aday adaylığını bile resmi olarak açıklamadan araç kaplatıp, Kepez bölgesinde seçim çalışmaları yapsın. Hem CHP Genel Merkezi’ne hem de CHP Antalya İl Örgütü’ne dayatma yaparcasına gerçekleştirdiği siyasi şovu, kepez mahalle muhtarları ile birlikte verdiği yemekte deyim yerinde ise tam bir fiyaskoya dönüştü. 5 yıldızlı bir otelde düzenlenen organizasyonda 68 mahalle muhtarı olan Kepez’den sadece 38 muhtarı bir araya getirebilen Kurnaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ise sadece 14 mahalle muhtarını götürebildiği öğrenildi. Öte yandan örgüt üyelerini muhtar diye yutturmaa çalışan Kurnaz’ın Muratpaşa Mahalle muhtarlarını da davet ederek, kurnazlık yapıp siyasi şovuna devam etmeye çalıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.