Yeni Yol’a Sinemacı Kadın Başkan…

SANAT 26.05.2020 - 12:56, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2544+ kez okundu.
 

Yeni Yol’a Sinemacı Kadın Başkan…

Yeni kurulan Yeni Yol Partisi Alanya İlçe Başkanlığına , Alanya da yaşayan sinema oyuncusu Konca Korkmazer resmi olarak atandı. Korkmazer, ilçe kongresini yapıp çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

AKTRİS KADIN BAŞKANI Geçtiğimiz Nisan ayında kurucular kurulunu açıklayan Yeni Yol Partisi Genel Başkanı Hasan Güral ve ekibi çalışmalarına yoğun şekilde başladı. Demokrat Partisi eski Genel Başkan Yardımcı olan Hasan Güral , Antalya İl Başkanı ve Alanya İlçe Başkanını da resmi olarak atadı. Alanya İlçe Başkanlığına, ilçede yaşayan ve geçtiğimiz yıl ünlü Yeşilçam yönetmeni Halit Arkan’ın çektiği  ve başrolünü Zeki Demir ile paylaşan Bülbül Kit isimli komedi filmin kadın başrol oyuncusu Konca Korkmazer resmen görevine başladı. YOĞUN İLGİ VAR  El Ver Türkiyem , Umut  Sende Ümit Bizde, Umuda Bir Yolculuk sloganları ile yola çıkan Yeni Yol Partisi Alanya İlçe Başkanı  Sinema Oyuncusu Konca Korkmazer , yaptığı kısa açıklamada “ demokrat çizgideki partimize yoğun ilgi var. Kongremizi yapıp çalışmalara başlayacağız” dedi.  Sinema Oyuncusu Başkan Konca Korkmezer ,   facebook hesabından yaptığı açıklamada ise şunları yazdı. “ Alanya,  yeni kurmuş olduğumuz partimiz Yeni Yol da görev almak isteyen, bizim ile çalışmak isteyen siz değerli Alanya halkımız benim ile ve Antalya İl Başkanım sayın İsmail Ak Başkanım ile irtibata geçe bilir siniz. Telefon numaralarımız  0542 446 83 54 -  0539 723 73 09 “ dedi. Alanya da daha önce Doğruyol Partisin de görev yapan bir çok ünü tanıdık simanın Yeni Yol Partisine sıcak baktığı ve bünyesinde yer almak için nabız yokladıkları da gelen haberler arasında. Özel Haber: Zeki Demir 
Yeni kurulan Yeni Yol Partisi Alanya İlçe Başkanlığına , Alanya da yaşayan sinema oyuncusu Konca Korkmazer resmi olarak atandı. Korkmazer, ilçe kongresini yapıp çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

AKTRİS KADIN BAŞKANI

Geçtiğimiz Nisan ayında kurucular kurulunu açıklayan Yeni Yol Partisi Genel Başkanı Hasan Güral ve ekibi çalışmalarına yoğun şekilde başladı. Demokrat Partisi eski Genel Başkan Yardımcı olan Hasan Güral , Antalya İl Başkanı ve Alanya İlçe Başkanını da resmi olarak atadı. Alanya İlçe Başkanlığına, ilçede yaşayan ve geçtiğimiz yıl ünlü Yeşilçam yönetmeni Halit Arkan’ın çektiği  ve başrolünü Zeki Demir ile paylaşan Bülbül Kit isimli komedi filmin kadın başrol oyuncusu Konca Korkmazer resmen görevine başladı.

YOĞUN İLGİ VAR

 El Ver Türkiyem , Umut  Sende Ümit Bizde, Umuda Bir Yolculuk sloganları ile yola çıkan Yeni Yol Partisi Alanya İlçe Başkanı  Sinema Oyuncusu Konca Korkmazer , yaptığı kısa açıklamada “ demokrat çizgideki partimize yoğun ilgi var. Kongremizi yapıp çalışmalara başlayacağız” dedi.  Sinema Oyuncusu Başkan Konca Korkmezer ,   facebook hesabından yaptığı açıklamada ise şunları yazdı. “ Alanya,  yeni kurmuş olduğumuz partimiz Yeni Yol da görev almak isteyen, bizim ile çalışmak isteyen siz değerli Alanya halkımız benim ile ve Antalya İl Başkanım sayın İsmail Ak Başkanım ile irtibata geçe bilir siniz. Telefon numaralarımız  0542 446 83 54 -  0539 723 73 09 “ dedi. Alanya da daha önce Doğruyol Partisin de görev yapan bir çok ünü tanıdık simanın Yeni Yol Partisine sıcak baktığı ve bünyesinde yer almak için nabız yokladıkları da gelen haberler arasında.

Özel Haber: Zeki Demir 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.