VALİ YAZICI DİJİTAL GÖSTERİM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

BİLİM 30.08.2020 - 15:37, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2607+ kez okundu.
 

VALİ YAZICI DİJİTAL GÖSTERİM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Antalya Valisi Sayın Ersin Yazıcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Tuba Vural Çolak, Abdurrahman Başkan ve protokol üyeleri ile birlikte, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Gösterim Merkezini ziyaret etti.

Dijital Gösterim Merkezinin çalışmaları hakkında İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü Esen Diler’den bilgi alan Vali Yazıcı 30 Ağustos Zafer Bayramı,  Ayasofya Cami ve 2023 Hedefleri  konulu gösterileri izledi ve tüm halkımızı Merkezi ziyaret ederek bu etkileyici ve duygu dolu gösterimleri izlemeye davet etti.   İletişim Başkanlığı tarafından milli, tarihi, kültürel ve bilimsel zenginliklerimizi ve vizyon projelerimizi yeni iletişim ve gösterim tekniklerini kullanarak vatandaşlarımızın ve ülkemize gelen misafirlerimizin erişimine sunmak amacıyla Dijital Gösterim Merkezi projesi yürütülmektedir. Dijital Gösterim Merkezi ile ülkemizin tanıtımının yapılmasının yanı sıra milletimizi bir paydada buluşturan önemli günlerimiz başta olmak üzere ortak değerlerimizin ve vizyon projelerimizin vurgulanması ve anılması hedeflenmektedir. Antalya’nın yanı sıra Bursa, Çanakkale, Samsun, Kayseri, Konya ve Diyarbakır’da kurulan Dijital Gösterim Merkezlerinde her ay farklı temalarda gösterimler yer almakta ve 12.00-20.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilmektedir.           
Antalya Valisi Sayın Ersin Yazıcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Tuba Vural Çolak, Abdurrahman Başkan ve protokol üyeleri ile birlikte, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Gösterim Merkezini ziyaret etti.

Dijital Gösterim Merkezinin çalışmaları hakkında İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü Esen Diler’den bilgi alan Vali Yazıcı 30 Ağustos Zafer Bayramı,  Ayasofya Cami ve 2023 Hedefleri  konulu gösterileri izledi ve tüm halkımızı Merkezi ziyaret ederek bu etkileyici ve duygu dolu gösterimleri izlemeye davet etti.  

İletişim Başkanlığı tarafından milli, tarihi, kültürel ve bilimsel zenginliklerimizi ve vizyon projelerimizi yeni iletişim ve gösterim tekniklerini kullanarak vatandaşlarımızın ve ülkemize gelen misafirlerimizin erişimine sunmak amacıyla Dijital Gösterim Merkezi projesi yürütülmektedir.

Dijital Gösterim Merkezi ile ülkemizin tanıtımının yapılmasının yanı sıra milletimizi bir paydada buluşturan önemli günlerimiz başta olmak üzere ortak değerlerimizin ve vizyon projelerimizin vurgulanması ve anılması hedeflenmektedir. Antalya’nın yanı sıra Bursa, Çanakkale, Samsun, Kayseri, Konya ve Diyarbakır’da kurulan Dijital Gösterim Merkezlerinde her ay farklı temalarda gösterimler yer almakta ve 12.00-20.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilmektedir.

        

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.