VALİ YAZICI, ANTALYAMIZ HAREKETLİ

SİYASET 06.10.2021 - 12:44, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1633+ kez okundu.
 

VALİ YAZICI, ANTALYAMIZ HAREKETLİ

Vali Ersin Yazıcı, Kazım Özalp Caddesi esnafını ziyaret ederek, esnafla sohbet etti. Esnafın mutlu olduğunu ve iyi bir sezon geçirdiğini ifade eden Vali Yazıcı, Antalya’nın hareketli günlerinin devam edeceğini vurguladı.

Antalya’nın en işlek caddelerinden olan Kazım Özalp Caddesi’nde (Kapalı Yol) esnafla bir araya gelen Vali Yazıcı’ya ziyaretinde; Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Derya Ergin, Berberler Odası Başkanı Yüksel Uzun, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Selahattin Çetin, Terziler Odası Başkanı Ömer Duman ve Milli Piyangocular Odası Başkanı Sercan Çobanoğlu eşlik etti. Vali Yazıcı ve beraberindeki heyet cadde esnafını ziyaret ederek çalışanlar ve müşterilerle sohbet etti. Vali Yazıcı’yı karşılarında gören esnaf ve vatandaşlar Yazıcı ile bol bol fotoğraf çektirdi. Bir döner salonunu ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı, döner bıçağını eline alarak döner kesti. Cadde esnafı ve vatandaşlar Vali Yazıcı’ya ilgisinden ötürü teşekkür etti. Esnafımızın Mutlu Olması Bizi de Mutlu Etti Esnaf ziyaretinin ardından izlenimlerini aktaran Vali Yazıcı: “Esnafımıza hayırlı işler diledik. Mutluyum ve memnunun çünkü genel manada esnafımız mutlu, sezonu iyi geçirmiş görünüyor. Pek çok işletmeyi ziyaret ettim. Esnafın ciddi manada şikayetinin olmaması ve haline şükrediyor olması sevindirici. Antalya’mız hareketli günlerine devam edecek. İnşallah esnaflarımız, bundan sonraki süreçte de pandemi koşullarına dikkat ederek şehrimize gelenlere hizmet etmeye devam edecek. Bizim gördüğümüz genel anlamda olumlu bir hava var. Antalya’mızın her noktasında, her köşesinde esnafımızla buluşmaya, esnafımızın talep ve sıkıntılarını yerinde dinlemeye, hep birlikte aynı inanç ve kararlıkla şehrimize hizmet etmeye, değer katmaya devam edeceğiz.” dedi. Antalya’mızın Yüzü Gülüyor Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ise: “Biz, Sayın Valimizi esnafımızın hamisi olarak görüyoruz. Göreve geldiği ilk günden itibaren her zaman yanımızda oldu. Kendisinin de bir esnaf çocuğu olduğunu vurgulayıp bize her konuda destek oldu. Esnafımızın tüm sorunlarının giderilmesi için gerekeni yaptı. İlçelerdeki Esnaf Odaları Başkanlarımızla da düzenlediğimiz etkinliklerle bir araya gelip sohbet etti. Bugün de Sayın Valimizle birlikte Kapalı Yol esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımız; işlerinin yoluna girmeye başladığını, pandeminin olumsuz etkilerinin yavaş yavaş kırıldığını ifade etti, Sayın Valimize destekleri ve ziyaretleri için teşekkür etti. Esnafı mutlu olan bir şehrin insanı da mutlu olur. Ne mutlu ki bizlere Antalya’mızın yüzü gülüyor. İnşallah Sayın Valimizin de destekleriyle, esnafımız da Antalyalı hemşerilerimiz de mutlu olmaya devam edecek. Biz de hep birlikte güzel Antalya’mıza katma değer üretmeye devam edeceğiz.” dedi. Ziyarette esnafa hayırlı işler bol kazançlar dileyen Vali Yazıcı, kendisini görünce fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlarla da sohbet etti.
Vali Ersin Yazıcı, Kazım Özalp Caddesi esnafını ziyaret ederek, esnafla sohbet etti. Esnafın mutlu olduğunu ve iyi bir sezon geçirdiğini ifade eden Vali Yazıcı, Antalya’nın hareketli günlerinin devam edeceğini vurguladı.
Antalya’nın en işlek caddelerinden olan Kazım Özalp Caddesi’nde (Kapalı Yol) esnafla bir araya gelen Vali Yazıcı’ya ziyaretinde; Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan,
Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Derya Ergin, Berberler Odası Başkanı Yüksel Uzun, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Selahattin Çetin, Terziler Odası Başkanı Ömer Duman ve Milli Piyangocular Odası Başkanı Sercan Çobanoğlu eşlik etti.
Vali Yazıcı ve beraberindeki heyet cadde esnafını ziyaret ederek çalışanlar ve müşterilerle sohbet etti. Vali Yazıcı’yı karşılarında gören esnaf ve vatandaşlar Yazıcı ile bol bol fotoğraf çektirdi. Bir döner salonunu ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı, döner bıçağını eline alarak döner kesti. Cadde esnafı ve vatandaşlar Vali Yazıcı’ya ilgisinden ötürü teşekkür etti.
Esnafımızın Mutlu Olması Bizi de Mutlu Etti
Esnaf ziyaretinin ardından izlenimlerini aktaran Vali Yazıcı: “Esnafımıza hayırlı işler diledik. Mutluyum ve memnunun çünkü genel manada esnafımız mutlu, sezonu iyi geçirmiş görünüyor. Pek çok işletmeyi ziyaret ettim. Esnafın ciddi manada şikayetinin olmaması ve haline şükrediyor olması sevindirici. Antalya’mız hareketli günlerine devam edecek. İnşallah esnaflarımız, bundan sonraki süreçte de pandemi koşullarına dikkat ederek şehrimize gelenlere hizmet etmeye devam edecek. Bizim gördüğümüz genel anlamda olumlu bir hava var. Antalya’mızın her noktasında, her köşesinde esnafımızla buluşmaya, esnafımızın talep ve sıkıntılarını yerinde dinlemeye, hep birlikte aynı inanç ve kararlıkla şehrimize hizmet etmeye, değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.
Antalya’mızın Yüzü Gülüyor
Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ise: “Biz, Sayın Valimizi esnafımızın hamisi olarak görüyoruz. Göreve geldiği ilk günden itibaren her zaman yanımızda oldu. Kendisinin de bir esnaf çocuğu olduğunu vurgulayıp bize her konuda destek oldu. Esnafımızın tüm sorunlarının giderilmesi için gerekeni yaptı. İlçelerdeki Esnaf Odaları Başkanlarımızla da düzenlediğimiz etkinliklerle bir araya gelip sohbet etti.
Bugün de Sayın Valimizle birlikte Kapalı Yol esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımız; işlerinin yoluna girmeye başladığını, pandeminin olumsuz etkilerinin yavaş yavaş kırıldığını ifade etti, Sayın Valimize destekleri ve ziyaretleri için teşekkür etti. Esnafı mutlu olan bir şehrin insanı da mutlu olur. Ne mutlu ki bizlere Antalya’mızın yüzü gülüyor.
İnşallah Sayın Valimizin de destekleriyle, esnafımız da Antalyalı hemşerilerimiz de mutlu olmaya devam edecek. Biz de hep birlikte güzel Antalya’mıza katma değer üretmeye devam edeceğiz.” dedi.
Ziyarette esnafa hayırlı işler bol kazançlar dileyen Vali Yazıcı, kendisini görünce fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlarla da sohbet etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.