Ünal Ağabeyi Son Yolculuğuna Uğurladık!

ASAYİŞ 26.10.2021 - 19:35, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1045+ kez okundu.
 

Ünal Ağabeyi Son Yolculuğuna Uğurladık!

Ünlü hakem Sadık Ceylan Deda Ünal Kılıçcı’nın cenazesinde oldukça duygulandı.

Eski Hakemlerden, Kemer’de Lokanta ve kafe işletmeciği yapan Ünal Kılıçcı’yı son yolculuğuna Hakem arkadaşları ünlü Sadık Ceyhan Deda ile Bülent Bozdağan ve dostları akrabaları uğurladılar. Uzun bir süredir rahatsız olan ve bu gün saba karşı hastanede yaşamını yitiren Ünal Kılıçcı Kemer’e bağlı Ulupınar mahallesinde toprağa verildi. Geçmişte şimdiki adı ile Süper Lig olan 1. Ligde birçok maça çıkan ve emekli olduktan sonra Kemer’e yerleşen Ünal Kılıçcı bir süre Kemer’de Lokanta ve Cafe işletti daha sonra Ulupınar mahallesine yerleşerek hayatını orada sürdürmekteydi. 1955 doğumlu evli 4 çocuk babası olan Kılıçcı Kemer’de oldukça sevilen bir sima olarak bilinmekteydi. Merhuma Allahtan rahmet kederli ailesine sabırlar dileriz. MEKANI CENNET OLSUN!   Haber: Reşat Aydoğdu (KEMER)  
Ünlü hakem Sadık Ceylan Deda Ünal Kılıçcı’nın cenazesinde oldukça duygulandı.
Eski Hakemlerden, Kemer’de Lokanta ve kafe işletmeciği yapan Ünal Kılıçcı’yı son yolculuğuna Hakem arkadaşları ünlü Sadık Ceyhan Deda ile Bülent Bozdağan ve dostları akrabaları uğurladılar.
Uzun bir süredir rahatsız olan ve bu gün saba karşı hastanede yaşamını yitiren Ünal Kılıçcı Kemer’e bağlı Ulupınar mahallesinde toprağa verildi.
Geçmişte şimdiki adı ile Süper Lig olan 1. Ligde birçok maça çıkan ve emekli olduktan sonra Kemer’e yerleşen Ünal Kılıçcı bir süre Kemer’de Lokanta ve Cafe işletti daha sonra Ulupınar mahallesine yerleşerek hayatını orada sürdürmekteydi. 1955 doğumlu evli 4 çocuk babası olan Kılıçcı Kemer’de oldukça sevilen bir sima olarak bilinmekteydi.
Merhuma Allahtan rahmet kederli ailesine sabırlar dileriz.
MEKANI CENNET OLSUN!
 
Haber: Reşat Aydoğdu (KEMER)
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.