TÜTÜNCÜ'DEN VEFA BULUŞMASI...

BELEDİYELER 08.04.2022 - 21:42, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2298+ kez okundu.
 

TÜTÜNCÜ'DEN VEFA BULUŞMASI...

Kepez Belediyesinin kuruluşundan itibaren görev yapan meclis üyeleri iftar yemeğinde buluştu. Başkan Hakan Tütüncü, “Şu an yaşadığımız birçok hizmetin, birçok eserin icraatı içerisinde bütün belediye meclis üyelerimizin katkısı imzası var.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediyenin kuruluşundan itibaren görev yapan meclis üyelerini bir araya getiren bir iftar yemeği düzenledi. Kepez Belediyesinin kurulduğu 1994 yılından bu yana görev yapmış ve görevde olan meclis üyeleri, birbirleriyle tanıştı, deneyimlerini paylaştı, sohbet etme imkanı buldu. Ev sahibi Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis üyelerinin mübarek Ramazan ayını kutladı, meclis üyelerine de katılımlarından dolayı teşekkür etti. Kepez Belediye Meclisinin ilk vefa buluşmasını 2019 yılında gerçekleştirdiğini belirten Başkan Tütüncü, “Kuruluştan buyana belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz o buluşma bizlere güzel bir atmosfer yaşatmıştı. Ramazan manevi iklimi itibariyle kalpleri, gönülleri birbirine yaklaştırıyor, bunun yanında da böylesi güzellikleri hatıraları da tazeleme imkanı sunuyor. 1994’de kurulan Kepez Belediyesi, şuan itibariyle altıncı döneminde. Altı dönemdir burada görev yapan belediye meclis üyesi arkadaşlarımızın 1994 yılından buyana hizmet yolculuğunda çok büyük etkileri, katkıları, destekleri var. Şu an yaşadığımız birçok hizmetin, birçok eserin icraatı içerisinde bütün belediye meclis üyelerimizin katkısı imzası var. Hem onlara bir teşekkür etme, hem de böylesi güzel günlerde birlikte olarak, hatıraları tazeleme anlamında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. “ diye konuştu. Kepez Belediye Meclisi 2. Vefa Buluşmasına AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahatttin Bayraktar da katıldı.
Kepez Belediyesinin kuruluşundan itibaren görev yapan meclis üyeleri iftar yemeğinde buluştu. Başkan Hakan Tütüncü, “Şu an yaşadığımız birçok hizmetin, birçok eserin icraatı içerisinde bütün belediye meclis üyelerimizin katkısı imzası var.” dedi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediyenin kuruluşundan itibaren görev yapan meclis üyelerini bir araya getiren bir iftar yemeği düzenledi. Kepez Belediyesinin kurulduğu 1994 yılından bu yana görev yapmış ve görevde olan meclis üyeleri, birbirleriyle tanıştı, deneyimlerini paylaştı, sohbet etme imkanı buldu. Ev sahibi Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis üyelerinin mübarek Ramazan ayını kutladı, meclis üyelerine de katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Kepez Belediye Meclisinin ilk vefa buluşmasını 2019 yılında gerçekleştirdiğini belirten Başkan Tütüncü, “Kuruluştan buyana belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz o buluşma bizlere güzel bir atmosfer yaşatmıştı. Ramazan manevi iklimi itibariyle kalpleri, gönülleri birbirine yaklaştırıyor, bunun yanında da böylesi güzellikleri hatıraları da tazeleme imkanı sunuyor. 1994’de kurulan Kepez Belediyesi, şuan itibariyle altıncı döneminde. Altı dönemdir burada görev yapan belediye meclis üyesi arkadaşlarımızın 1994 yılından buyana hizmet yolculuğunda çok büyük etkileri, katkıları, destekleri var.
Şu an yaşadığımız birçok hizmetin, birçok eserin icraatı içerisinde bütün belediye meclis üyelerimizin katkısı imzası var. Hem onlara bir teşekkür etme, hem de böylesi güzel günlerde birlikte olarak, hatıraları tazeleme anlamında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. “ diye konuştu.
Kepez Belediye Meclisi 2. Vefa Buluşmasına AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahatttin Bayraktar da katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.