TÜRSAB, TURİZMİN SORUNLARINI AKTARIYOR

TURİZM 04.11.2021 - 21:10, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1227+ kez okundu.
 

TÜRSAB, TURİZMİN SORUNLARINI AKTARIYOR

TÜRSAB Başkanı Firuz B. Bağlıkaya ile beraberindeki TÜRSAB heyeti, Ankara’da siyasi partilerle görüşmelerine devam ediyor.

Sektörün sorunları, seyahat acentalarının talepleri ve Birliğin çalışmalarını aktarmak üzere gerçekleştirilen görüşmeler kapsamında heyet, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak ve Turizm Politikaları Başkanı Mehmet Tosun ile bir araya geldi. İYİ Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen, turizm sektörünün çözüm bekleyen sorunlarının kapsamlı bir şekilde değerlendirildiği toplantıda TÜRSAB tarihi, yapısı ve çalışmaları hakkında sunum gerçekleştirildi. TÜRSAB'dan yapılan açıklamada "Pandeminin gölgesinde var olma mücadelesi veren sektördeki yaraların en kısa zamanda sarılması üzerine değerli görüşlerin paylaşıldığı toplantıda, turizme ve mesleğe göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakalarından dolayı İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’e, Genel Başkan Yardımcısı Sayın Burak Akburak’a ve Turizm Politikaları Başkanı Mehmet Tosun’a teşekkür ederiz."denildi. TÜRSAB heyeti, daha sonra DEVA Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan ile birlikte Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı Halil İbrahim Çanakcı, Sektörel Politikalar Başkanı Birol Aydemir ve Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı Hasan Karal’ın katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda, 2022 sezonuna büyük beklentilerle hazırlanan seyahat acentalarının ve turizm sektörünün ihtiyaçları, çözüm bekleyen sorunları ve Birliğin çalışmaları hakkında sunum gerçekleştirildi. Ziyaret sonrası TÜRSAB'dan yapılan açıklamada "Geçimi turizme dayalı bölgelerimizin yanı sıra hem yurt içinde hem de yurt dışında pazarlanabilecek yeni destinasyonlar ve kültürel değerlerimiz hakkında değerli görüşlerin paylaşıldığı toplantıda, sektörümüze ve seyahat acentalarımıza göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı DEVA Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan’a, Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı Sayın Halil İbrahim Çanakcı’ya, Sektörel Politikalar Başkanı Sayın Birol Aydemir’e ve Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı Sayın Hasan Karal’a teşekkür ederiz."denildi. Haber: Turizmdosyası
TÜRSAB Başkanı Firuz B. Bağlıkaya ile beraberindeki TÜRSAB heyeti, Ankara’da siyasi partilerle görüşmelerine devam ediyor.

Sektörün sorunları, seyahat acentalarının talepleri ve Birliğin çalışmalarını aktarmak üzere gerçekleştirilen görüşmeler kapsamında heyet, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak ve Turizm Politikaları Başkanı Mehmet Tosun ile bir araya geldi.

İYİ Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen, turizm sektörünün çözüm bekleyen sorunlarının kapsamlı bir şekilde değerlendirildiği toplantıda TÜRSAB tarihi, yapısı ve çalışmaları hakkında sunum gerçekleştirildi.

TÜRSAB'dan yapılan açıklamada "Pandeminin gölgesinde var olma mücadelesi veren sektördeki yaraların en kısa zamanda sarılması üzerine değerli görüşlerin paylaşıldığı toplantıda, turizme ve mesleğe göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakalarından dolayı İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’e, Genel Başkan Yardımcısı Sayın Burak Akburak’a ve Turizm Politikaları Başkanı Mehmet Tosun’a teşekkür ederiz."denildi.

TÜRSAB heyeti, daha sonra DEVA Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan ile birlikte Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı Halil İbrahim Çanakcı, Sektörel Politikalar Başkanı Birol Aydemir ve Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı Hasan Karal’ın katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda, 2022 sezonuna büyük beklentilerle hazırlanan seyahat acentalarının ve turizm sektörünün ihtiyaçları, çözüm bekleyen sorunları ve Birliğin çalışmaları hakkında sunum gerçekleştirildi.

Ziyaret sonrası TÜRSAB'dan yapılan açıklamada "Geçimi turizme dayalı bölgelerimizin yanı sıra hem yurt içinde hem de yurt dışında pazarlanabilecek yeni destinasyonlar ve kültürel değerlerimiz hakkında değerli görüşlerin paylaşıldığı toplantıda, sektörümüze ve seyahat acentalarımıza göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı DEVA Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan’a, Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı Sayın Halil İbrahim Çanakcı’ya, Sektörel Politikalar Başkanı Sayın Birol Aydemir’e ve Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı Sayın Hasan Karal’a teşekkür ederiz."denildi.

Haber: Turizmdosyası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.