TÜRKİYE BUNU DA DÖRDÜ

GÜNDEM 03.12.2021 - 13:34, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1388+ kez okundu.
 

TÜRKİYE BUNU DA DÖRDÜ

Kılıçdaroğlu: Kimse unutmasın, her Firavun’un bir Musa’sı vardır

Ana muhalefet lideri TÜİK'in kapısından ayrıldıktan sonra Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Randevu vermeyen TÜİK’e gittim. Aylardan Aralık ayı. Milyonlarca emekçinin ücret artışı bu yalan dolan TÜİK rakamları üzerinden yapılacak. Zulmü her kabul ediş, daha büyüğünü doğurur. Kimse unutmasın, her Firavun’un bir Musa’sı vardır. Akıllarını başlarına toplasınlar!" ifadelerini yazdı. Selin Sayek Böke ile Engin Özkoç kapıdakilerle konuştu Selin Sayek Böke, kapıdaki görevlilere TÜİK’in sitesinde “Bilgiye nasıl erişilir?” başlığı altında vatandaşların gelebileceği yazıldığını belirtti. Engin Özkoç, TÜİK’in yasaları çiğnediğini belirtti.  
Kılıçdaroğlu: Kimse unutmasın, her Firavun’un bir Musa’sı vardır
Ana muhalefet lideri TÜİK'in kapısından ayrıldıktan sonra Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Randevu vermeyen TÜİK’e gittim. Aylardan Aralık ayı. Milyonlarca emekçinin ücret artışı bu yalan dolan TÜİK rakamları üzerinden yapılacak. Zulmü her kabul ediş, daha büyüğünü doğurur. Kimse unutmasın, her Firavun’un bir Musa’sı vardır. Akıllarını başlarına toplasınlar!" ifadelerini yazdı.
Selin Sayek Böke ile Engin Özkoç kapıdakilerle konuştu
Selin Sayek Böke, kapıdaki görevlilere TÜİK’in sitesinde “Bilgiye nasıl erişilir?” başlığı altında vatandaşların gelebileceği yazıldığını belirtti. Engin Özkoç, TÜİK’in yasaları çiğnediğini belirtti.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.