TURİZM BELDESİ ÇIRALI’DA SULAR DURULMUYOR

TURİZM 19.06.2022 - 02:49, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2695+ kez okundu.
 

TURİZM BELDESİ ÇIRALI’DA SULAR DURULMUYOR

Turizm merkezi Kemer’de Orman ve Sit alanları işgal ediliyor, yetkililer ise seyrediyor. Geçtiğimiz hafta gündeme getirdiğimiz para karşılığı dağıtılan sahte ruhsatlara resmi bir cevap beklerken, haber merkezimize yeni işgaller ile ilgili ihbarlar yağmur gibi yağmaya devam ediyor.

KEMER ÇIRALI'DA KAÇAKLARA DUR DİYEN YOK...! Kemer Çıralı’da 2017 ve 2018 yıllarında para karşılığı sahte imzalı 150’ye yakın ruhsat dağıtıldığı yönünde ihbarları geçtiğimiz hafta gazetemizde gündeme taşımıştık. Yetkililerden herhangi bir açıklama yapılmazken, Çıralı da yeni işgallerin devam ettiği ihbarları geldi. Caretta caretta’ların yaşam alanı olan Çıralı sahillerine yeni konteynerler konularak işgallerin devam etmesi karşısında yetkililerin duyarsız kalarak kaçak yapılaşmaya yol verildiği iddia edildi.   Milli Parklara ait bu bölgede Akşam 20:00 ile sabah 08:00 arası hiçbir vatandaşın sahilde bırakın oturmayı gezmesinin bile yasak olduğu Çıralı sahilleri kaçak konteynerler ile işgal ediliyor. Bir ilçe başkanı ve Cumhur ittifakından bir Meclis üyesinin siyasi güçlerini kullanarak yandaşlarına işgale aracılık ettikleri iddia ediliyor. Orman ve Milli Park görevlilerinin baskı altında tutulduğu iddia edilirken, görevden alınma korkusuyla işlem yapamadıkları kulislerde konuşuluyor. Kemer Kamuoyu adına SORUYORUZ… Kemer Çıralı sahilinde Milli Parklar Caretta koruma alanında bulunan,   jandarma tarafından tutanağı  tutulup, Milli Parklara ve belediye’ye bildirilen fakat hiç bir kurumun müdahale etmediği ve dün itibari ile elektrik - suyu bağlanıp hizmete açılan yasadışı bu konteyner i kim ve kimler koruyor ? Kemer belediyesi ZABITA ekipleri olayı neden görmezden geliyor ? Kemer Kaymakamlığı  bu konuda neden işlem yapmıyor, yapamıyor ? 2017 ve 2018 yıllarında 150’ye yakın ruhsatın sahte imzalı olduğu doğru mu ?
Turizm merkezi Kemer’de Orman ve Sit alanları işgal ediliyor, yetkililer ise seyrediyor. Geçtiğimiz hafta gündeme getirdiğimiz para karşılığı dağıtılan sahte ruhsatlara resmi bir cevap beklerken, haber merkezimize yeni işgaller ile ilgili ihbarlar yağmur gibi yağmaya devam ediyor.

KEMER ÇIRALI'DA KAÇAKLARA DUR DİYEN YOK...!

Kemer Çıralı’da 2017 ve 2018 yıllarında para karşılığı sahte imzalı 150’ye yakın ruhsat dağıtıldığı yönünde ihbarları geçtiğimiz hafta gazetemizde gündeme taşımıştık. Yetkililerden herhangi bir açıklama yapılmazken, Çıralı da yeni işgallerin devam ettiği ihbarları geldi. Caretta caretta’ların yaşam alanı olan Çıralı sahillerine yeni konteynerler konularak işgallerin devam etmesi karşısında yetkililerin duyarsız kalarak kaçak yapılaşmaya yol verildiği iddia edildi.  

Milli Parklara ait bu bölgede Akşam 20:00 ile sabah 08:00 arası hiçbir vatandaşın sahilde bırakın oturmayı gezmesinin bile yasak olduğu Çıralı sahilleri kaçak konteynerler ile işgal ediliyor. Bir ilçe başkanı ve Cumhur ittifakından bir Meclis üyesinin siyasi güçlerini kullanarak yandaşlarına işgale aracılık ettikleri iddia ediliyor. Orman ve Milli Park görevlilerinin baskı altında tutulduğu iddia edilirken, görevden alınma korkusuyla işlem yapamadıkları kulislerde konuşuluyor.

Kemer Kamuoyu adına SORUYORUZ…

  1. Kemer Çıralı sahilinde Milli Parklar Caretta koruma alanında bulunan,   jandarma tarafından tutanağı  tutulup, Milli Parklara ve belediye’ye bildirilen fakat hiç bir kurumun müdahale etmediği ve dün itibari ile elektrik - suyu bağlanıp hizmete açılan yasadışı bu konteyner i kim ve kimler koruyor ?
  2. Kemer belediyesi ZABITA ekipleri olayı neden görmezden geliyor ?
  3. Kemer Kaymakamlığı  bu konuda neden işlem yapmıyor, yapamıyor ?
  4. 2017 ve 2018 yıllarında 150’ye yakın ruhsatın sahte imzalı olduğu doğru mu ?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.