Turgut Bucak'dan adaylık açıklaması!

SİYASET 04.10.2021 - 19:50, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2115+ kez okundu.
 

Turgut Bucak'dan adaylık açıklaması!

Daha önce Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı olan, aynı zamanda Antalya Muratpaşa Esnaf Kefalet Başkanlığı’nı da yürüten Turgut Bucak, Antalya Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryacılar ve Kafe Barlar Odası Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Bucak adaylık açıklamasında şunları söyledi, “Değerli Basın Mensupları; Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyor, bizleri kırmayıp basın toplantımıza geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çıktığım bu yolda siz değerli meslektaşlarımın desteklerini bekliyorum. Bu yola çıkmamın en büyük sebebi, şeffaf ve dürüst bir yönetim anlayışıyla Antalya Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryacılar ve Kafe Barlar Odası’nı Antalya’mızda daha iyi yerlere getirebilmek için adaylığımı açıklamak üzere bir araya geldik. Sektör sorunlarını daha detaylı analiz edip yaşadığınız her sorun için daha güçlü ve çözümcü bir yönetim kuracağız. Daha önce görev yapan yönetimlere bugüne kadar ki verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Artık odamızın yeni bir taze kana ihtiyacı var ve biz ekibimizle ve üyelerimizle birlikte bu şerefli görevi değerli meslektaşlarımın da destekleriyle bir, diri ve beraberce güçlü bir yönetim kadrosuyla siz değerli meslektaşlarımızın bütün sorunlarına en hızlı çözümleri üreterek yürüteceğimize yürekten inanıyorum. Yeni dönemde odamızı üyelerimiz ile birlikte yönetecek, sorunları birlikte tespit edip, ortak kararlarla yöneterek, başarıya ulaşmayı hedefliyoruz.”  “Seçim Zamanı Değil, Her Zaman, Hep Birlikte”  Turgut Bucak Antalya Börekçiler, Etli Pideciler,  Yufkacılar, Kafeteryacılar ve Kafe Barlar Odası Başkan Adayı
Daha önce Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı olan, aynı zamanda Antalya Muratpaşa Esnaf Kefalet Başkanlığı’nı da yürüten Turgut Bucak, Antalya Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryacılar ve Kafe Barlar Odası Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Bucak adaylık açıklamasında şunları söyledi,
“Değerli Basın Mensupları;

Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyor, bizleri kırmayıp basın toplantımıza geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Çıktığım bu yolda siz değerli meslektaşlarımın desteklerini bekliyorum. Bu yola çıkmamın en büyük sebebi, şeffaf ve dürüst bir yönetim anlayışıyla Antalya Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryacılar ve Kafe Barlar Odası’nı Antalya’mızda daha iyi yerlere getirebilmek için adaylığımı açıklamak üzere bir araya geldik.



Sektör sorunlarını daha detaylı analiz edip yaşadığınız her sorun için daha güçlü ve çözümcü bir yönetim kuracağız. Daha önce görev yapan yönetimlere bugüne kadar ki verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.

Artık odamızın yeni bir taze kana ihtiyacı var ve biz ekibimizle ve üyelerimizle birlikte bu şerefli görevi değerli meslektaşlarımın da destekleriyle bir, diri ve beraberce güçlü bir yönetim kadrosuyla siz değerli meslektaşlarımızın bütün sorunlarına en hızlı çözümleri üreterek yürüteceğimize yürekten inanıyorum. Yeni dönemde odamızı üyelerimiz ile birlikte yönetecek, sorunları birlikte tespit edip, ortak kararlarla yöneterek, başarıya ulaşmayı hedefliyoruz.” 

“Seçim Zamanı Değil, Her Zaman, Hep Birlikte” 

Turgut Bucak
Antalya Börekçiler, Etli Pideciler, 
Yufkacılar, Kafeteryacılar
ve Kafe Barlar Odası Başkan Adayı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.