TRT ANTALYA'DAN 60.YIL KONSERİ..

SANAT 24.06.2022 - 22:09, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2082+ kez okundu.
 

TRT ANTALYA'DAN 60.YIL KONSERİ..

27 Haziran 1962’den bu yana yayın hayatını sürdüren TRT Antalya Radyosu, 60. Kuruluş yıl dönümünü TRT ses ve saz sanatçılarının sahne aldığı ücretsiz halk konserleriyle kutluyor. Geçtiğimiz hafta; ilki Burdur’da, ikincisi Isparta’da gerçekleştirilen konserlerin sonuncusu ise Antalya’da Karaalioğlu Parkı’nda 27 Haziran Pazartesi akşamı saat 21.00’de yapılacak. Konser aynı zamanda TRT Müzik televizyon kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Bu yıl 140. Kuruluş yıl dönümünü kutlayan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) desteklediği TRT Antalya Radyosu 60. Yıl özel konserinde TRT Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği sanatçıları müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşatacak. Akdeniz ve Beydağları manzarasına nazır kurulacak sahnedeki TRT sanatçılarını izlemeye gelen Antalyalılar, TRT Antalya Radyosu ve ATSO’nun kuruluş yıl dönümlerinin ortak kutlama coşkusuna da tanıklık edecek. TRT'nin, kuruluşundan bu yana güvenilir, doğru ve tarafsız kamu yayıncılığını başarıyla sürdürdüğünü vurgulayan TRT Antalya Müdürü Hikmet Kocaman, “Gerek haber gerekse radyo yayınlarımızla; turizm, kültür, sanat ve ticaretin dünyadaki önemli merkezlerinden biri olan Antalya’da kurumumuzun köklü kültürüne hizmet etmeye, bu mirasa sahip çıkmaya ve gelecek kuşaklara taşımaya devam ediyoruz. “Özü – Sözü İnsan” parolasıyla insana dokunan yayınlar yapan, hem Antalya’nın hem Teke Yöresi olarak bilinen Burdur ve Isparta illerinin sesi olan TRT Antalya Radyomuzun 60. Kuruluş yıl dönümünü dinleyicilerimizle buluşarak kutlamak istedik. Bu çerçevede Burdur, Isparta ve Antalya’da üç farklı halk konseri planladık. Halkımızın yoğun teveccühleriyle ilk iki konserimizi tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Antalya’da son konserimizi gerçekleştirmiş olacağız. Sürece özveriyle katkı sunan başta çalışma arkadaşlarım olmak üzere, Antalya’daki konserimize desteklerini esirgemeyen ATSO Başkan ve üyelerine teşekkür ediyorum. Bu vesileyle 27 Haziran Pazartesi akşamı tüm Antalyalıları bu coşkuya ortak olmak üzere konser alanına davet ediyorum” diye konuştu. TRT Antalya Radyosu ve ATSO’nun kuruluş yıldönümleri vesilesiyle böyle bir etkinliğin gerçekleştirilmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden ATSO Başkanı Davut Çetin; "Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, kuruluşundan bu yana, 140 yıldır sadece ekonomide değil, kültürel, sanatsal ve sosyal yaşamında kentin A'dan Z'ye her alanında ve ihtiyacında elini taşın altına koymuş, katkı sunmuş bir kurum. TRT Antalya Radyomuz da, kurulduğu günden bu yana kentimizi dünyaya duyurma sorumluluğunu üstlenmiş ve bunu gururla ve başarıyla yerine getirmiş bir kurumumuz. Yaz mevsiminin henüz başındayız. Antalya'nın en güzel zamanları. Antalyamızın en güzel yerlerinden Karaalioğlu Parkı'nda gerçekleşecek, TRT Müzik kanalından canlı olarak yayınlanacak, TRT'nin birbirinden değerli sanatçılarının katılımıyla gerçekleşecek konserimizi, kentimizin tanıtımı için de çok önemsiyoruz. Antalya'dan dünyaya Türk Müziği'nin en güzel ezgilerinin ulaşacağı bu muhteşem konsere tüm üyelerimizi ve hemşehrilerimizi bekliyoruz." dedi.
27 Haziran 1962’den bu yana yayın hayatını sürdüren TRT Antalya Radyosu, 60. Kuruluş yıl dönümünü TRT ses ve saz sanatçılarının sahne aldığı ücretsiz halk konserleriyle kutluyor. Geçtiğimiz hafta; ilki Burdur’da, ikincisi Isparta’da gerçekleştirilen konserlerin sonuncusu ise Antalya’da Karaalioğlu Parkı’nda 27 Haziran Pazartesi akşamı saat 21.00’de yapılacak. Konser aynı zamanda TRT Müzik televizyon kanalında canlı olarak yayınlanacak.
Bu yıl 140. Kuruluş yıl dönümünü kutlayan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) desteklediği TRT Antalya Radyosu 60. Yıl özel konserinde TRT Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği sanatçıları müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşatacak. Akdeniz ve Beydağları manzarasına nazır kurulacak sahnedeki TRT sanatçılarını izlemeye gelen Antalyalılar, TRT Antalya Radyosu ve ATSO’nun kuruluş yıl dönümlerinin ortak kutlama coşkusuna da tanıklık edecek.
TRT'nin, kuruluşundan bu yana güvenilir, doğru ve tarafsız kamu yayıncılığını başarıyla sürdürdüğünü vurgulayan TRT Antalya Müdürü Hikmet Kocaman, “Gerek haber gerekse radyo yayınlarımızla; turizm, kültür, sanat ve ticaretin dünyadaki önemli merkezlerinden biri olan Antalya’da kurumumuzun köklü kültürüne hizmet etmeye, bu mirasa sahip çıkmaya ve gelecek kuşaklara taşımaya devam ediyoruz.
“Özü – Sözü İnsan” parolasıyla insana dokunan yayınlar yapan, hem Antalya’nın hem Teke Yöresi olarak bilinen Burdur ve Isparta illerinin sesi olan TRT Antalya Radyomuzun 60. Kuruluş yıl dönümünü dinleyicilerimizle buluşarak kutlamak istedik. Bu çerçevede Burdur, Isparta ve Antalya’da üç farklı halk konseri planladık. Halkımızın yoğun teveccühleriyle ilk iki konserimizi tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Antalya’da son konserimizi gerçekleştirmiş olacağız. Sürece özveriyle katkı sunan başta çalışma arkadaşlarım olmak üzere, Antalya’daki konserimize desteklerini esirgemeyen ATSO Başkan ve üyelerine teşekkür ediyorum. Bu vesileyle 27 Haziran Pazartesi akşamı tüm Antalyalıları bu coşkuya ortak olmak üzere konser alanına davet ediyorum” diye konuştu.
TRT Antalya Radyosu ve ATSO’nun kuruluş yıldönümleri vesilesiyle böyle bir etkinliğin gerçekleştirilmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden ATSO Başkanı Davut Çetin; "Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, kuruluşundan bu yana, 140 yıldır sadece ekonomide değil, kültürel, sanatsal ve sosyal yaşamında kentin A'dan Z'ye her alanında ve ihtiyacında elini taşın altına koymuş, katkı sunmuş bir kurum. TRT Antalya Radyomuz da, kurulduğu günden bu yana kentimizi dünyaya duyurma sorumluluğunu üstlenmiş ve bunu gururla ve başarıyla yerine getirmiş bir kurumumuz.
Yaz mevsiminin henüz başındayız.
Antalya'nın en güzel zamanları. Antalyamızın en güzel yerlerinden Karaalioğlu Parkı'nda gerçekleşecek, TRT Müzik kanalından canlı olarak yayınlanacak, TRT'nin birbirinden değerli sanatçılarının katılımıyla gerçekleşecek konserimizi, kentimizin tanıtımı için de çok önemsiyoruz. Antalya'dan dünyaya Türk Müziği'nin en güzel ezgilerinin ulaşacağı bu muhteşem konsere tüm üyelerimizi ve hemşehrilerimizi bekliyoruz." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.