TOPHANE YENİDEN

BELEDİYELER 20.07.2021 - 21:57, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2808+ kez okundu.
 

TOPHANE YENİDEN

Antalya'nın tarihi dokusu, eşsiz Akdeniz maviliği ve muhteşem Toros dağlarının görsel şölenini bir arada sunan Tophane Çay Bahçesi'nde çay keyfi Antalyalıları bekliyor. Masa oturma düzeninin de sosyal mesafe kuralları çerçevesinde planlandığı Tophane Çay Bahçesi doyumsuz Akdeniz manzarasını ayaklar altına seriyor.

Antalya’nın simgelerinden olan Tophane Çay Bahçesi, pandemi yasakları sonrası yeniden hizmette. Tophane pandemi koşullarına göre 08.30-24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor.   Antalya Büyükşehir Belediyesi ANET A.Ş. tarafından işletilen Tophane Çay Bahçesi, koronavirüs önlemleri kapsamında verilen aranın ardından yeniden hizmet vermeye başladı. Antalya'nın tarihi dokusu, eşsiz Akdeniz maviliği ve muhteşem Toros dağlarının görsel şölenini bir arada sunan Tophane Çay Bahçesi'nde çay keyfi Antalyalıları bekliyor. Masa oturma düzeninin de sosyal mesafe kuralları çerçevesinde planlandığı Tophane Çay Bahçesi doyumsuz Akdeniz manzarasını ayaklar altına seriyor. HER GÜN HİZMET VERİYOR Antalya’yı ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanı olan Tophane Çay Bahçesi zengin yiyecek ve içecek seçenekleri, renkli konsepti, panoramik seyir terası ile her gün 08.30-24.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Pandemi kuralları gereği 150 kişiye hizmet veren tesis, serin yaz akşamlarının vazgeçilmez mekanları arasında yer alıyor. Tophane Çay Bahçesi, uygun fiyatları, muhteşem atmosferi ve zengin fast-food menüsü ile yemek için de tercih ediliyor.
Antalya'nın tarihi dokusu, eşsiz Akdeniz maviliği ve muhteşem Toros dağlarının görsel şölenini bir arada sunan Tophane Çay Bahçesi'nde çay keyfi Antalyalıları bekliyor. Masa oturma düzeninin de sosyal mesafe kuralları çerçevesinde planlandığı Tophane Çay Bahçesi doyumsuz Akdeniz manzarasını ayaklar altına seriyor.

Antalya’nın simgelerinden olan Tophane Çay Bahçesi, pandemi yasakları sonrası yeniden hizmette. Tophane pandemi koşullarına göre 08.30-24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor.   Antalya Büyükşehir Belediyesi ANET A.Ş. tarafından işletilen Tophane Çay Bahçesi, koronavirüs önlemleri kapsamında verilen aranın ardından yeniden hizmet vermeye başladı. Antalya'nın tarihi dokusu, eşsiz Akdeniz maviliği ve muhteşem Toros dağlarının görsel şölenini bir arada sunan Tophane Çay Bahçesi'nde çay keyfi Antalyalıları bekliyor. Masa oturma düzeninin de sosyal mesafe kuralları çerçevesinde planlandığı Tophane Çay Bahçesi doyumsuz Akdeniz manzarasını ayaklar altına seriyor.

HER GÜN HİZMET VERİYOR

Antalya’yı ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanı olan Tophane Çay Bahçesi zengin yiyecek ve içecek seçenekleri, renkli konsepti, panoramik seyir terası ile her gün 08.30-24.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Pandemi kuralları gereği 150 kişiye hizmet veren tesis, serin yaz akşamlarının vazgeçilmez mekanları arasında yer alıyor. Tophane Çay Bahçesi, uygun fiyatları, muhteşem atmosferi ve zengin fast-food menüsü ile yemek için de tercih ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.