TOPALOĞLU TURİZMCİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

ASAYİŞ 05.08.2021 - 22:27, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1533+ kez okundu.
 

TOPALOĞLU TURİZMCİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu turizmciler ile bir araya gelerek, son dönem yaşanan yangınlar ve bölgede olası bir yangın tehlikesine karşı alınabilecek tedbirler konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıya, KETOB (Kemer Turisik Otelciler ve İşletmeciler Birliği) Başkanı Dinçer Sarıkaya, KETAV (Kemer Tanıtım Vakfı) Yönetim Kurulu Üyesi Club Boran Mare Beach Otel sahibi Aziz Dinçer, KETAV Yönetim Kurulu Üyesi Barut Kemer Hotel Genel Müdürü Asım Burak Kıpçak, KETAV ve KETOB Yönetim Kurulu Üyesi Paloma Hotel Genel Müdürü Ayhan Çakıcı, KETOB Genel Sekreteri Ayşegül Uçar, Turizmci Tayyar Gül ve gazeteciler katıldı. KETAV Başkanı Volkan Yorulmaz rahatsız olduğu için toplantıya katılmazken, canlı yayın ile toplantıya bağlandı. Toplantıda bölgede alınacak önlemler ve Kemer Belediyesi ile turizmcilerin bu önlemlere yönelik katkıları konuşuldu. Turizmciler bölgede herhangi bir yangın olayının yaşanmaması adına üzerilerine düşecek her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirtirken, Kemer Belediyesi ile koordineli çalışmalara devam edeceklerini söylediler. Başkan Topaloğlu ise yaptığı açıklamasında, Kemer için doğanın büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, doğayı geleceğe taşımak adına üzerlerine düşecek ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu turizmciler ile bir araya gelerek, son dönem yaşanan yangınlar ve bölgede olası bir yangın tehlikesine karşı alınabilecek tedbirler konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıya, KETOB (Kemer Turisik Otelciler ve İşletmeciler Birliği) Başkanı Dinçer Sarıkaya, KETAV (Kemer Tanıtım Vakfı) Yönetim Kurulu Üyesi Club Boran Mare Beach Otel sahibi Aziz Dinçer, KETAV Yönetim Kurulu Üyesi Barut Kemer Hotel Genel Müdürü Asım Burak Kıpçak, KETAV ve KETOB Yönetim Kurulu Üyesi Paloma Hotel Genel Müdürü Ayhan Çakıcı, KETOB Genel Sekreteri Ayşegül Uçar, Turizmci Tayyar Gül ve gazeteciler katıldı. KETAV Başkanı Volkan Yorulmaz rahatsız olduğu için toplantıya katılmazken, canlı yayın ile toplantıya bağlandı.

Toplantıda bölgede alınacak önlemler ve Kemer Belediyesi ile turizmcilerin bu önlemlere yönelik katkıları konuşuldu. Turizmciler bölgede herhangi bir yangın olayının yaşanmaması adına üzerilerine düşecek her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirtirken, Kemer Belediyesi ile koordineli çalışmalara devam edeceklerini söylediler.

Başkan Topaloğlu ise yaptığı açıklamasında, Kemer için doğanın büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, doğayı geleceğe taşımak adına üzerlerine düşecek ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.