TEMİZLİK, MASKE, MESAFE ; TAMAM EĞLENCE BAŞLIYOR

ÇOCUK 04.07.2020 - 23:03, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1924+ kez okundu.
 

TEMİZLİK, MASKE, MESAFE ; TAMAM EĞLENCE BAŞLIYOR

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık dört aydır kapalı olan Aktur Lunapark, İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge ile6 Temmuz Pazartesi gününden itibaren eğlence severlere kapılarını yeniden açıyor. Aktur Lunapark İşletme Müdürü Veli Kılınçaslan vatandaşların güvenli bir şekilde eğlenebilmesi için her türlü hazırlıkların yapıldığını ve gerekli tedbirlerin alındığını açıkladı.

Yaklaşık dört aydan bu yana Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olan Aktur Lunapark İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge ile 6 Temmuz Pazartesi gününden itibaren kapılarını yeniden açıyor. Aktur Lunapark İşletme Müdürü Veli Kılınçaslan yaptığı açıklamada uzun süreden beridir sosyal mesafe ve dezenfektasyon çalışmalarını tamamlayarak hazır hale geldiklerini ve açılmaya hazır bir şekilde beklediklerini belirterek "Nihayet beklediğimiz karar açıklandı. 6 Temmuz Pazartesi gününden itibaren kapılarımızı yeniden eğlenceyi sevenler için açacağız.Hafta içi 17.00'dan, hafta sonları ise 15.00'dan itibaren eğlenceye kaldığımız yerden devam edeceğiz. Heyecan, eğlence ve adrenalini seven herkesi Pazartesi gününden itibaren parklarımızda sağlıklı bir şekilde eğlenmeye davet ediyoruz  " dedi.   Tüm işletmelerde olduğu gibi Aktur Lunapark olarak alınan tedbirlere harfiyen uyacaklarını ve insan sağlığın her şeyin üstünde olduğunu açıklayan Veli Kılınçaslan " Kapıdan girerken misafirlerimizin ateşini ölçecek, maskesiz olarak hiç bir misafirimizi içeri almayacağız. Sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde bilet satışı, eğlence ünitelerine iniş ve binişleri ayarladık. Ayrıca tüm ünitelerimizi her bir misafirimiz bindikten sonra tekrar dezenfekte edeceğiz. Yani vatandaşlarımızın güvenli ve sağlıklı bir şekilde eğlenebilmeleri için gerekli olan her türlü tedbirimizi aldık. Vatandaşlarımızdan herkesin sağlıklı bir şekilde eğlenebilmesi için görevli arkadaşlara yardımcı olmalarını rica ediyoruz" şeklinde konuştu.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık dört aydır kapalı olan Aktur Lunapark, İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge ile6 Temmuz Pazartesi gününden itibaren eğlence severlere kapılarını yeniden açıyor. Aktur Lunapark İşletme Müdürü Veli Kılınçaslan vatandaşların güvenli bir şekilde eğlenebilmesi için her türlü hazırlıkların yapıldığını ve gerekli tedbirlerin alındığını açıkladı.

Yaklaşık dört aydan bu yana Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olan Aktur Lunapark İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge ile 6 Temmuz Pazartesi gününden itibaren kapılarını yeniden açıyor. Aktur Lunapark İşletme Müdürü Veli Kılınçaslan yaptığı açıklamada uzun süreden beridir sosyal mesafe ve dezenfektasyon çalışmalarını tamamlayarak hazır hale geldiklerini ve açılmaya hazır bir şekilde beklediklerini belirterek "Nihayet beklediğimiz karar açıklandı. 6 Temmuz Pazartesi gününden itibaren kapılarımızı yeniden eğlenceyi sevenler için açacağız.Hafta içi 17.00'dan, hafta sonları ise 15.00'dan itibaren eğlenceye kaldığımız yerden devam edeceğiz. Heyecan, eğlence ve adrenalini seven herkesi Pazartesi gününden itibaren parklarımızda sağlıklı bir şekilde eğlenmeye davet ediyoruz  " dedi.

 

Tüm işletmelerde olduğu gibi Aktur Lunapark olarak alınan tedbirlere harfiyen uyacaklarını ve insan sağlığın her şeyin üstünde olduğunu açıklayan Veli Kılınçaslan " Kapıdan girerken misafirlerimizin ateşini ölçecek, maskesiz olarak hiç bir misafirimizi içeri almayacağız. Sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde bilet satışı, eğlence ünitelerine iniş ve binişleri ayarladık. Ayrıca tüm ünitelerimizi her bir misafirimiz bindikten sonra tekrar dezenfekte edeceğiz. Yani vatandaşlarımızın güvenli ve sağlıklı bir şekilde eğlenebilmeleri için gerekli olan her türlü tedbirimizi aldık. Vatandaşlarımızdan herkesin sağlıklı bir şekilde eğlenebilmesi için görevli arkadaşlara yardımcı olmalarını rica ediyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.