Tarım İlçe Eski Müdürü Zeytinci’ye Anlamlı Yemek!

12.10.2021 - 14:31, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2344+ kez okundu.
 

Tarım İlçe Eski Müdürü Zeytinci’ye Anlamlı Yemek!

Antalya'nın Kemer İlçesi, Tarım ve Orman Müdürlüğünde uzun yıllar Müdür olarak görev yapan İbrahim Zeytinciler emekli oldu.

Kemer’in sevilen, Kemer İlçesi, Tarım ve Orman Müdürlüğünde görev yapan Zeytinciler geçtiğimiz yıllarda Antalya’ya il müdürlü Hayvan Sağlığı Şube Müdürlüğüne atanmasının ardından emekli oldu. Personeli tarafından da sevilen ve sayılan Müdür Zeytinci’ye eski mesai arkadaşları Kemer’in gözde mekanlarından biri olan Monte Kemer Restoranda bir araya gelerek hem hayırlı olsun dediler hem de birlikte yemek yediler. Mutlu olduğunu ifade eden Eski Müdür Zeytinciler; veda yemeğinde duygulu anlar yaşarken kendisini yalnız bırakmayan tüm personele teşekkür etti. Bu anlamlı veda yemeğine Tarım ve Orman Müdürlüğü Veteriner Müdür Mustafa Şener ve Tarım ilçe müdürlüğü personeli katıldı.   Haber: Reşat Aydoğdu (Kemer)  
Antalya'nın Kemer İlçesi, Tarım ve Orman Müdürlüğünde uzun yıllar Müdür olarak görev yapan İbrahim Zeytinciler emekli oldu.
Kemer’in sevilen, Kemer İlçesi, Tarım ve Orman Müdürlüğünde görev yapan Zeytinciler geçtiğimiz yıllarda Antalya’ya il müdürlü Hayvan Sağlığı Şube Müdürlüğüne atanmasının ardından emekli oldu. Personeli tarafından da sevilen ve sayılan Müdür Zeytinci’ye eski mesai arkadaşları Kemer’in gözde mekanlarından biri olan Monte Kemer Restoranda bir araya gelerek hem
hayırlı olsun
dediler hem de birlikte yemek yediler.
Mutlu olduğunu ifade eden Eski Müdür Zeytinciler; veda yemeğinde duygulu anlar yaşarken kendisini yalnız bırakmayan tüm personele teşekkür etti.
Bu anlamlı veda yemeğine Tarım ve Orman Müdürlüğü Veteriner Müdür Mustafa Şener ve Tarım ilçe müdürlüğü personeli katıldı.
 
Haber: Reşat Aydoğdu (Kemer)
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.