ŞOFÖRLER ODASI’NDA YAPRAK DÖKÜMÜ YAŞANIYOR

SİYASET 09.11.2021 - 21:36, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1228+ kez okundu.
 

ŞOFÖRLER ODASI’NDA YAPRAK DÖKÜMÜ YAŞANIYOR

ANTALYA Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Üyesi iki kişinin istifa ettiği öğrenildi. Yeni istifaların yolda olduğu konuşulurken, Özçelik’in başkanlığını yaptığı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda yaşanan istifalar “yaprak dökümü” olarak değerlendirildi.

Başkan Niyazi Özçelik'in Yöetim Kurulu Üyeleri istifa ediyor...  İSTİFALARIN DEVAMI GELECEK Mİ ? Antalya'da 5 bin üyesi bulunan Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın seçimli olağanüstü genel kurulu’nda başkanlık koltuğuna oturan Niyazi Özçelik’in zor günler yaşadığı öğrenildi. Daha önce kendisine destek veren bir çok kişinin, başkan Özçelik’in yönetiminden rahatsız duydukları konuşulurken,  Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Yörük ve Ersin Kahya’nın noter kanalı ile istifa ettikleri öğrenildi. Antalya 14. Noteri aracılığı ile 14.10.2021 tarihinde istifalarını PTT  kanalı ile Şoförler ve Otomobilciler Odasına gönderen Yönetim Kurulu üyesi Doğan Yörük ve Ersin Kahya’nın ardından yeni istifaların da yolda olduğu bildirildi. Antalya 14. Noteri aracılığı ile yapılan istifa dilekçesinde: Gördüğüm lüzum üzerine, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyeliğinden  bu tarihten itibaren istifa ediyorum. İstifa ettiğimi bildirir gereğinin yapılmasını dilerim. denildi.   Haber: Hilmi ŞAHİN  
ANTALYA Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Üyesi iki kişinin istifa ettiği öğrenildi. Yeni istifaların yolda olduğu konuşulurken, Özçelik’in başkanlığını yaptığı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda yaşanan istifalar “yaprak dökümü” olarak değerlendirildi.

Başkan Niyazi Özçelik'in Yöetim Kurulu Üyeleri istifa ediyor... 

İSTİFALARIN DEVAMI GELECEK Mİ ?

Antalya'da 5 bin üyesi bulunan Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın seçimli olağanüstü genel kurulu’nda başkanlık koltuğuna oturan Niyazi Özçelik’in zor günler yaşadığı öğrenildi. Daha önce kendisine destek veren bir çok kişinin, başkan Özçelik’in yönetiminden rahatsız duydukları konuşulurken,  Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Yörük ve Ersin Kahya’nın noter kanalı ile istifa ettikleri öğrenildi.

Antalya 14. Noteri aracılığı ile 14.10.2021 tarihinde istifalarını PTT  kanalı ile Şoförler ve Otomobilciler Odasına gönderen Yönetim Kurulu üyesi Doğan Yörük ve Ersin Kahya’nın ardından yeni istifaların da yolda olduğu bildirildi.

Antalya 14. Noteri aracılığı ile yapılan istifa dilekçesinde:

Gördüğüm lüzum üzerine, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyeliğinden  bu tarihten itibaren istifa ediyorum. İstifa ettiğimi bildirir gereğinin yapılmasını dilerim. denildi.

 

Haber: Hilmi ŞAHİN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.