Sinan Gümüş kadro dışı kaldı

SPOR 04.09.2021 - 15:14, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2080+ kez okundu.
 

Sinan Gümüş kadro dışı kaldı

Fenerbahçe, adı sık sık Antalyaspor ile anılan Sinan Gümüş’ü süresiz kadro dışı bıraktı.

Sarı lacivertli ekip resmi sitesinden yaptığı açıklamada teknik direktör Vitor Pereira'nın istekleri doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle: "Kulübümüz, Futbol Takımımızın 2021-22 sezonu yapılanması kapsamındaki planlama doğrultusunda; UEFA Avrupa Ligi için kadro bildirme süresinin son tarihi olan 2 Eylül 2021 itibarıyla belirlediği adımları atmıştır. Kulübümüz Caner Erkin ve Steven Caulker ile ilgili transfer görüşmeleri devam etmektedir. Sinan Gümüş süresiz kadro dışı bırakılmıştır." Haber Merkezi
Fenerbahçe, adı sık sık Antalyaspor ile anılan Sinan Gümüş’ü süresiz kadro dışı bıraktı.

Sarı lacivertli ekip resmi sitesinden yaptığı açıklamada teknik direktör Vitor Pereira'nın istekleri doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle: "Kulübümüz, Futbol Takımımızın 2021-22 sezonu yapılanması kapsamındaki planlama doğrultusunda; UEFA Avrupa Ligi için kadro bildirme süresinin son tarihi olan 2 Eylül 2021 itibarıyla belirlediği adımları atmıştır. Kulübümüz Caner Erkin ve Steven Caulker ile ilgili transfer görüşmeleri devam etmektedir. Sinan Gümüş süresiz kadro dışı bırakılmıştır."

Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.