ŞEREF BUNUN NERESİNDE ?

GÜNDEM 29.09.2021 - 22:21, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2542+ kez okundu.
 

ŞEREF BUNUN NERESİNDE ?

Basın Konseyi tarafından verilen "KINAMA" cezasını şeref olarak kabul eden M. Ali Dim'den tutarsız tavırlar devam ediyor... Şeref ile Şerefsizliği seçmekte çelişkiler yaşayan DİM'e soruyoruz... ŞEREF bunun neresinde ?

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında yaptığı haberleri adeta karalama kampanyasına çeviren DİM Medya sahibi M. Ali DİM, Basın Konseyi tarafından verilen kınama cezasını “Şeref ve Onur Madalyası” olarak değerlendirdi. Dim, Basın Konseyinin kararını yok hükmünde olduğunu iddia etti. Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında yaptığı haberlerle Adliyelik olan,  DİM Medya Yönetim Kurulu Başkanı M. Ali Dim’e, bir şokta Basın Konseyinden geldi. Hastane başhekiminden istediği atamayı yaptıramadığı için  M. Ali Dim tarafından Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında karalama kampanyası başlattığı iddia edilmişti. ŞEREF BUNUN NERESİNDE ? Pandemi döneminde gece gündüz demeden mesai yapan sağlık personellerine yardımcı olunacağı yerde, iddia o ki, sırf istediği atamaya olumlu cevap verilmediği için,  her gün Hastaneyi manşetine taşıyan, karalama haberleri ile bir skandala imza atan  M. Ali DİM, Basın Konseyinin verdiği kınama cezasını da “Şeref ve Onur Madalyası” olarak değerlendirdi. Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından, DİM hakkında yapmış olduğu haberlere  dava açılarak yasal prosedür izlenmiş, ayrıca Basın Konseyine de “SUÇ” duyurusu yapılmıştır.  Basın Konseyi tarafından M. Ali Dim’in savunması istenmiş, Dim hiçbir gerekçe göstermeden savunma hakkını bile kullanmadığı öğrenilmiştir. M. Ali Dim’in pişkinliği karşısında, insanın “şeref bunun neresinde” ? diye sormadan geçemiyoruz. UTANMADAN ÇAMUR ATIYOR 2003 yılında Kenya gezisi yaparak FETÖ kurumlarına methiyeler düzen M. Ali Dim, darbe sonrası kendisini kamufle etmek için Devlet Bahçeli ile olan fotoğrafını paylaşması kulislerde günlerce konuşulmuştu. Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında yaptığı karalama kampanyası sonrası ise, Basın Konseyi tarafından verilen “KINAMA” cezası sonrası kurumun verdiği kararın yok hükmünde olduğunu söylemesi, “Şeref ve Onur Madalyası” olarak görmesi, hatta Basın Konseyinin HDP çizgisinde olduğunu söyleyerek terör örgütü ile bağlantılı olduklarını ima eden açıklamalar yapması, DİM’in çamur siyaseti yaptığı yönünde yorumlandı… SİYASETİN ARKASINA MI GİZLENİYOR ? 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Devlet Bahçeli’nin resmini sosyal medyada profil resmi yapan M. Ali DİM, bakan Çavuşoğlu ve R. Tayyip Erdoğan ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşması Alanya kamuoyunda siyasetçilerin arkasına gizlenerek kurumlara gözdağı verdiği yönünde yorumlanıyor. 2003 yılında Kenya gezisi yaparak FETÖ’nün okullarına methiyeler düzen manşetleri ile de geçtiğimiz aylarda gündem olmuştu… Darbe sonrası Devlet Bahçeli resmini paylaştı... Reis ve Bakan ile boy göteriyor... FETÖ Okullarını ziyaret
Basın Konseyi tarafından verilen "KINAMA" cezasını şeref olarak kabul eden M. Ali Dim'den tutarsız tavırlar devam ediyor... Şeref ile Şerefsizliği seçmekte çelişkiler yaşayan DİM'e soruyoruz... ŞEREF bunun neresinde ?

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında yaptığı haberleri adeta karalama kampanyasına çeviren DİM Medya sahibi M. Ali DİM, Basın Konseyi tarafından verilen kınama cezasını “Şeref ve Onur Madalyası” olarak değerlendirdi. Dim, Basın Konseyinin kararını yok hükmünde olduğunu iddia etti.

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında yaptığı haberlerle Adliyelik olan,  DİM Medya Yönetim Kurulu Başkanı M. Ali Dim’e, bir şokta Basın Konseyinden geldi. Hastane başhekiminden istediği atamayı yaptıramadığı için  M. Ali Dim tarafından Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında karalama kampanyası başlattığı iddia edilmişti.

ŞEREF BUNUN NERESİNDE ?

Pandemi döneminde gece gündüz demeden mesai yapan sağlık personellerine yardımcı olunacağı yerde, iddia o ki, sırf istediği atamaya olumlu cevap verilmediği için,  her gün Hastaneyi manşetine taşıyan, karalama haberleri ile bir skandala imza atan  M. Ali DİM, Basın Konseyinin verdiği kınama cezasını da “Şeref ve Onur Madalyası” olarak değerlendirdi. Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından, DİM hakkında yapmış olduğu haberlere  dava açılarak yasal prosedür izlenmiş, ayrıca Basın Konseyine de “SUÇ” duyurusu yapılmıştır.  Basın Konseyi tarafından M. Ali Dim’in savunması istenmiş, Dim hiçbir gerekçe göstermeden savunma hakkını bile kullanmadığı öğrenilmiştir. M. Ali Dim’in pişkinliği karşısında, insanın “şeref bunun neresinde” ? diye sormadan geçemiyoruz.

UTANMADAN ÇAMUR ATIYOR

2003 yılında Kenya gezisi yaparak FETÖ kurumlarına methiyeler düzen M. Ali Dim, darbe sonrası kendisini kamufle etmek için Devlet Bahçeli ile olan fotoğrafını paylaşması kulislerde günlerce konuşulmuştu. Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında yaptığı karalama kampanyası sonrası ise, Basın Konseyi tarafından verilen “KINAMA” cezası sonrası kurumun verdiği kararın yok hükmünde olduğunu söylemesi, “Şeref ve Onur Madalyası” olarak görmesi, hatta Basın Konseyinin HDP çizgisinde olduğunu söyleyerek terör örgütü ile bağlantılı olduklarını ima eden açıklamalar yapması, DİM’in çamur siyaseti yaptığı yönünde yorumlandı…

SİYASETİN ARKASINA MI GİZLENİYOR ?

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Devlet Bahçeli’nin resmini sosyal medyada profil resmi yapan M. Ali DİM, bakan Çavuşoğlu ve R. Tayyip Erdoğan ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşması Alanya kamuoyunda siyasetçilerin arkasına gizlenerek kurumlara gözdağı verdiği yönünde yorumlanıyor. 2003 yılında Kenya gezisi yaparak FETÖ’nün okullarına methiyeler düzen manşetleri ile de geçtiğimiz aylarda gündem olmuştu…

Darbe sonrası Devlet Bahçeli resmini paylaştı...

Reis ve Bakan ile boy göteriyor...

FETÖ Okullarını ziyaret

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.