SARIVELİLER CAZİBE MERKEZİ 500 DAİRE SATILDI

EKONOMİ 25.07.2021 - 10:37, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2290+ kez okundu.
 

SARIVELİLER CAZİBE MERKEZİ 500 DAİRE SATILDI

Karaman a bağlı 5700 nüfuslu Sarıveliler Belediye Başkanı Halil Kulak, ilçede 500 dairenin satıldığını söyledi.

Toki konutlarının yanısıra müteahhit firmaların İlçe merkezinde yaptığı binalara yoğun bir talep olduğunu ifade eden Başkan Kulak, Sarıveliler ilçesinin doğal güzellikleri, ılıman iklimi ve doğal bitki üretimi ile sakin yaşam yapısının da bunda etkin olduğunu ifade etti. Kulak, Sarıveliler in ticari bağının Alanya ile bağlantılı olduğunun altını çizip, ulaşım sorununun önemine dikkat çekerek, yol güzergahında acilen iyileştirme yapılması gerektiğini vurguladı. Haber:Zeki Demir        
Karaman a bağlı 5700 nüfuslu Sarıveliler Belediye Başkanı Halil Kulak, ilçede 500 dairenin satıldığını söyledi.
Toki konutlarının yanısıra müteahhit firmaların İlçe merkezinde yaptığı binalara yoğun bir talep olduğunu ifade eden Başkan Kulak, Sarıveliler ilçesinin doğal güzellikleri, ılıman iklimi ve doğal bitki üretimi ile sakin yaşam yapısının da bunda etkin olduğunu ifade etti.
Kulak, Sarıveliler in ticari bağının Alanya ile bağlantılı olduğunun altını çizip, ulaşım sorununun önemine dikkat çekerek, yol güzergahında acilen iyileştirme yapılması gerektiğini vurguladı.
Haber:Zeki Demir
 
 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.