Sahaya girip futbolcularımıza vurdular

SPOR 01.05.2022 - 01:04, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2441+ kez okundu.
 

Sahaya girip futbolcularımıza vurdular

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Trabzonspor taraftarlarının maç bitmeden önce sahaya girdiklerinde iki futbolcularına vurulduğunu açıkladı.

Süper Lig’in 35. haftasında oynanan Trabzonspor -Antalyaspor maçının son dakikasında Trabzonspor taraftarları hakemin mücadeleyi bitirdiğini sanarak sahaya girmesiyle saha bir anda karıştı! Maç sonrasında Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, açıklamadan bulunarak Türk futbolunu kaosa çekmemek için takımlarını sahadan çekmediklerini söyledi.Taraftarların kapladığı sahada her iki takım futbolcuları sahada kaldı. O sırada güvenlik güçleri sahaya girerek güvenliği sağlamaya çalıştı. Antalyaspor oyuncuları ise kenara gelirken Trabzonspor taraftarları arasında kaldı. İşte Aziz Çetin’in açıklamaları: “Sahaya giren bazı taraftarlar, futbolcularımız Floranus ve Boffin'e vurdu. Türk futbolunu kaosa sokmamak için takımı sahadan çekmedik. Verilecek cezanın takipçisi olacağız. Trabzonspor'un şampiyonluğunu tebrik ederiz.” Haber: sozcu.com.tr  
Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Trabzonspor taraftarlarının maç bitmeden önce sahaya girdiklerinde iki futbolcularına vurulduğunu açıkladı.

Süper Lig’in 35. haftasında oynanan Trabzonspor -Antalyaspor maçının son dakikasında Trabzonspor taraftarları hakemin mücadeleyi bitirdiğini sanarak sahaya girmesiyle saha bir anda karıştı!

Maç sonrasında Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, açıklamadan bulunarak Türk futbolunu kaosa çekmemek için takımlarını sahadan çekmediklerini söyledi.Taraftarların kapladığı sahada her iki takım futbolcuları sahada kaldı. O sırada güvenlik güçleri sahaya girerek güvenliği sağlamaya çalıştı. Antalyaspor oyuncuları ise kenara gelirken Trabzonspor taraftarları arasında kaldı.

İşte Aziz Çetin’in açıklamaları:

“Sahaya giren bazı taraftarlar, futbolcularımız Floranus ve Boffin'e vurdu. Türk futbolunu kaosa sokmamak için takımı sahadan çekmedik. Verilecek cezanın takipçisi olacağız. Trabzonspor'un şampiyonluğunu tebrik ederiz.”

Haber: sozcu.com.tr

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.