ROMANYA VE TÜRKİYE KARŞILIKLI OLARAK TURİST TRAFİĞİNİ ARTIRACAK

TURİZM 11.11.2021 - 19:48, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1765+ kez okundu.
 

ROMANYA VE TÜRKİYE KARŞILIKLI OLARAK TURİST TRAFİĞİNİ ARTIRACAK

Romanya Turizm Tanıtım Acenteleri Federasyonu heyeti, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Genel Merkezi’mizi ziyaret etti.

Romanya Turizm Tanıtım Acenteleri Federasyonu Onursal Başkanı Sayın Corina Martin başkanlığında, aralarında basın mensupları ve seyahat acentası temsilcilerinin de yer aldığı toplantıya TÜRSAB Başkan Danışmanı Tansu Demir ve TÜRSAB Genel Sekreteri Melike Ertekin katılım sağladı. Görüşmede, Türkiye'den Romanya'ya seyahatlerde vize muafiyeti sağlanması ve karşılıklı turist trafiğinin artırılmasına yönelik potansiyel tanıtım faaliyetleri üzerine çalışma yapıldı. Halil Öncü (Turizmdosyası)
Romanya Turizm Tanıtım Acenteleri Federasyonu heyeti, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Genel Merkezi’mizi ziyaret etti.

Romanya Turizm Tanıtım Acenteleri Federasyonu Onursal Başkanı Sayın Corina Martin başkanlığında, aralarında basın mensupları ve seyahat acentası temsilcilerinin de yer aldığı toplantıya TÜRSAB Başkan Danışmanı Tansu Demir ve TÜRSAB Genel Sekreteri Melike Ertekin katılım sağladı.

Görüşmede, Türkiye'den Romanya'ya seyahatlerde vize muafiyeti sağlanması ve karşılıklı turist trafiğinin artırılmasına yönelik potansiyel tanıtım faaliyetleri üzerine çalışma yapıldı.

Halil Öncü (Turizmdosyası)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.