Relorıa Güzellik ve Estetik Merkezi Açıldı!

06.12.2021 - 19:11, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2441+ kez okundu.
 

Relorıa Güzellik ve Estetik Merkezi Açıldı!

Relorıa Güzellik ve Estetik Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Merkez Mahallesi Liman Caddesi Erkal Apart No: 22 Kat 3 hizmete giren Güzellik merkezi iç dizaynı ile dikkat çekti.

Reşat Aydoğdu (KEMER) Kemer’de hizmet verecek olan Relorıa Güzellik ve Estetik Merkezi açılış kurdelesini Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve davetlilerin kestiği tören ile açıldı.   Açılış kurdelesini işletme sahibi Şule Kaplan ve davetlilerle birlikte kesen Belediye Başkanı Necati Topaloğlu; Relorıa Güzellik ve Estetik merkezinin Kemer’imize hayırlı olmasını diledi. Başkan Topaloğlu; Bayanlar güzel görünmek ve bakımlı olmak ister. Bu yüzden bu tür merkezlere ihtiyaç duyarlar. Ekonomik anlamda zor şartların yaşandığı bu dönemde girişimde bulunarak, bu işyerini hizmete açan işletme sahibi Şule hanımı tebrik ediyorum. Dedi İşletme sahibi genç girişimci Şule Kaplan yaptığı açıklamada; açılışımıza katılan başta Kemer Belediye Başkanı Sayın Necati Topaloğlu’na ve tüm dostlara teşekkür ederim. Dedi, Kaplan; salonumuz öncelikle Kemerimize hayırlı uğurlu olsun, salonumuzda kalıcı makyaj, zayıflama, Lazer, cilt bakımlarımız, aynı zamanda doktorumuzla birlikte çalışıyoruz. Tamamen profesyonel ve markalı çalışıyoruz. Alt ürün kullanmıyoruz ve alerjik içerecek hiçbir ürün kullanmıyoruz. Markalarımız açık bir şekilde şeffaf işlem yapıyoruz. Tüm Türkiye genelinde aynı sektördeki arkadaşlarımızda az çok bu işin içerisinde olanlar da bilir. İnsan vücudunun tüm hücrelerin kadar ayrıntılı bir bilgi alınarak bir sunum yapıldıktan sonra işleme alıyoruz. İşlemlerden önce ön görüşme yaptığının da vurgulayan Kaplan; işletmemiz tamamen müşterimizin ihtiyacına göre hizmet veriyor. Ekstra tabi ki, kadınlarımız kendinin güzellikleri için ne artı olursa her türlü işlemlere açık zaten yönlendirmelerimizle kendimiz yapıyoruz. Yine müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda ve arzulu istekleri içerisinde hareket ediyoruz. Dedi  
Relorıa Güzellik ve Estetik Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Merkez Mahallesi Liman Caddesi Erkal Apart No: 22 Kat 3 hizmete giren Güzellik merkezi iç dizaynı ile dikkat çekti.
Reşat Aydoğdu (KEMER) Kemer’de hizmet verecek olan Relorıa Güzellik ve Estetik Merkezi açılış kurdelesini Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve davetlilerin kestiği tören ile açıldı.
 
Açılış kurdelesini işletme sahibi Şule Kaplan ve davetlilerle birlikte kesen Belediye Başkanı Necati Topaloğlu; Relorıa Güzellik ve Estetik merkezinin Kemer’imize hayırlı olmasını diledi. Başkan Topaloğlu; Bayanlar güzel görünmek ve bakımlı olmak ister. Bu yüzden bu tür merkezlere ihtiyaç duyarlar. Ekonomik anlamda zor şartların yaşandığı bu dönemde girişimde bulunarak, bu işyerini hizmete açan işletme sahibi Şule hanımı tebrik ediyorum. Dedi
İşletme sahibi genç girişimci Şule Kaplan yaptığı açıklamada; açılışımıza katılan başta Kemer Belediye Başkanı Sayın Necati Topaloğlu’na ve tüm dostlara teşekkür ederim. Dedi, Kaplan; salonumuz öncelikle Kemerimize hayırlı uğurlu olsun, salonumuzda kalıcı makyaj, zayıflama, Lazer, cilt bakımlarımız, aynı zamanda doktorumuzla birlikte çalışıyoruz. Tamamen profesyonel ve markalı çalışıyoruz. Alt ürün kullanmıyoruz ve alerjik içerecek hiçbir ürün kullanmıyoruz. Markalarımız açık bir şekilde şeffaf işlem yapıyoruz. Tüm Türkiye genelinde aynı sektördeki arkadaşlarımızda az çok bu işin içerisinde olanlar da bilir. İnsan vücudunun tüm hücrelerin kadar ayrıntılı bir bilgi alınarak bir sunum yapıldıktan sonra işleme alıyoruz. İşlemlerden önce ön görüşme yaptığının da vurgulayan Kaplan; işletmemiz tamamen müşterimizin ihtiyacına göre hizmet veriyor. Ekstra tabi ki, kadınlarımız kendinin güzellikleri için ne artı olursa her türlü işlemlere açık zaten yönlendirmelerimizle kendimiz yapıyoruz. Yine müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda ve arzulu istekleri içerisinde hareket ediyoruz. Dedi
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.