PUTİN, HASTALANMADAN DÖNÜN!

TURİZM 24.06.2021 - 11:10, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1980+ kez okundu.
 

PUTİN, HASTALANMADAN DÖNÜN!

Yasağın kalkmasıyla Rus turistler akın akın Türkiye'ye gidereken, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yurt dışına tatile gidenleri uyardı.

Bu uyarı, en fazla turistin Türkiye'ye gittiği bir dönemde yapıldı. Kovid-19 ile ilgili koordinasyon toplantısında konuşan Putin, yurt dışında dinlenecek Rusların kişisel riskler aldıklarını ve bu durumda kişisel sorumlulukları olduğunu vurguladı.Görüşmede Putin, Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova'ya tatilleri sırasında koronavirüse yakalanan Ruslar için ne yapılması gerektiğini sordu. Putin, geçen yaz bazı lkelerdeki hastanelerin Rusları kabul etmeyi reddettiğini söyled ve "Dürüst olmak gerekirse, bu ülkeler vatandaşlarımıa herhangi bir garanti veriyor mu?"diye sordu. Golikova, "Turistlere hiçbir garanti verilmediğini" söyledi. Putin buna karşılıki "Yurtdışına tatile gitmek her kişinin kişisel bir riski ve sorumluluğudur" diye durunu özetledi. Daha önce Golikova, Putin'e Rusya'daki koronavirüs ile kötüleşen durum hakkında rapor verdi .(Kaynak:turkrus.com)
Yasağın kalkmasıyla Rus turistler akın akın Türkiye'ye gidereken, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yurt dışına tatile gidenleri uyardı.

Bu uyarı, en fazla turistin Türkiye'ye gittiği bir dönemde yapıldı.

Kovid-19 ile ilgili koordinasyon toplantısında konuşan Putin, yurt dışında dinlenecek Rusların kişisel riskler aldıklarını ve bu durumda kişisel sorumlulukları olduğunu vurguladı.Görüşmede Putin, Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova'ya tatilleri sırasında koronavirüse yakalanan Ruslar için ne yapılması gerektiğini sordu. Putin, geçen yaz bazı lkelerdeki hastanelerin Rusları kabul etmeyi reddettiğini söyled ve "Dürüst olmak gerekirse, bu ülkeler vatandaşlarımıa herhangi bir garanti veriyor mu?"diye sordu.

Golikova, "Turistlere hiçbir garanti verilmediğini" söyledi.

Putin buna karşılıki "Yurtdışına tatile gitmek her kişinin kişisel bir riski ve sorumluluğudur" diye durunu özetledi.

Daha önce Golikova, Putin'e Rusya'daki koronavirüs ile kötüleşen durum hakkında rapor verdi .(Kaynak:turkrus.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.