PANDEMİ'DE TEFECİLERE GÜN DOĞDU...!

ASAYİŞ 09.11.2021 - 22:58, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 936+ kez okundu.
 

PANDEMİ'DE TEFECİLERE GÜN DOĞDU...!

PANDEMİ dönemini fırsata çeviren tefeciler vatandaşların korkulu rüyası oldu...Antalya Kepez ve Aksu ilçelerini mekan tutan Ö.E ve F.E kardeşler ile H.T adlı şahısların galericilik adı altında silah kaçakçılığı ve tefecilik yaptıkları iddiası ile CİMER üzerinden Ü.A tarafından şikayet edildi.

ANTALYA’da Tefecilere borcu olan bir can güvenliği olmadığı nedeniyle CİMER üzerinden şikayette bulundu. Ailesine zarar verilmekle tehdit edildiğini iddia eden vatandaş,  60 bin lira karşılığı 140 bin lira ödediğini ve hala borcunun bitmediğini belirtti. PANDEMİ FIRSATA MI ÇEVİRİLDİ ? Tefeciler borcunu ödemeyen vatandaşları “Ailelerine zarar vermekle” tehdit eden şahıslar hakkında CİMER üzerinden şikayette bulunan  Ü.A adındaki vatandaşımız  yetkililerden yardım istedi.  Tefecilerin özellikle Pandemi dönemini fırsata çevirdiklerini anlatan Ü.A, işyerinde rehin alındığını, ailesine zarar verileceği yönünde tehditler aldığını söyledi.  Aldığı 60 bin lira karşılığı 140 bin lira ödediğini fakat, hala tefecilere borcunun bitmediğini belirtti. Şahısların galericilik adı altında silah kaçakçılığı da yaptığını iddia eden Ü.A, Antalya ve Aksu’da bir çok mağdur vatandaşın olduğunu söyledi. TEHDİT VE HAKARET İLE KORKUTUYORLAR Şebekenin, tefecilik yaparken yıllık yüzde 100, aylık ise yüzde 25'lere varan faizle para verdikleri, parasını ödeyemeyen kişilerin ev, arsa gibi değerli taşınmazlarına el koydukları, bu şekilde ödeme yapmayanları “ailenize zarar veririz,  dağa kaldırırız, çocuklarınızı öldürürüz” diyerek tehdit ettikleri öğrenildi. Kentteki  bir çok insanlarının şebekenin ağına düştükleri, ödeyemediği borçları başka isimlerden aldıkları borçlarla ödemeye çalıştıkları CİMER’de yapılan şikayette özellikle belirtildiği görüldü. CAN GÜVENLİĞİM YOK, KAÇAK YAŞIYORUM Antalya Kepez ve Aksu ilçelerini mekan tutan Ö.E ve F.E kardeşler ile H.T adlı şahısların galericilik adı altında silah kaçakçılığı ve tefecilik yaptıkları iddiası ile CİMER üzerinden yaptığı  şikayetlerinden henüz bir sonuç alamadığını belirten Ü.A,  can güvenliği olmadığı için kaçak yaşadığını söyledi.  Yetkililerden yardım isteyen Ü.A,  şahısların siyasi bağlantıları nedeniyle korunduğunu iddia  etti. Haber: Hilmi ŞAHİN
PANDEMİ dönemini fırsata çeviren tefeciler vatandaşların korkulu rüyası oldu...Antalya Kepez ve Aksu ilçelerini mekan tutan Ö.E ve F.E kardeşler ile H.T adlı şahısların galericilik adı altında silah kaçakçılığı ve tefecilik yaptıkları iddiası ile CİMER üzerinden Ü.A tarafından şikayet edildi.

ANTALYA’da Tefecilere borcu olan bir can güvenliği olmadığı nedeniyle CİMER üzerinden şikayette bulundu. Ailesine zarar verilmekle tehdit edildiğini iddia eden vatandaş,  60 bin lira karşılığı 140 bin lira ödediğini ve hala borcunun bitmediğini belirtti.

PANDEMİ FIRSATA MI ÇEVİRİLDİ ?

Tefeciler borcunu ödemeyen vatandaşları “Ailelerine zarar vermekle” tehdit eden şahıslar hakkında CİMER üzerinden şikayette bulunan  Ü.A adındaki vatandaşımız  yetkililerden yardım istedi.  Tefecilerin özellikle Pandemi dönemini fırsata çevirdiklerini anlatan Ü.A, işyerinde rehin alındığını, ailesine zarar verileceği yönünde tehditler aldığını söyledi.  Aldığı 60 bin lira karşılığı 140 bin lira ödediğini fakat, hala tefecilere borcunun bitmediğini belirtti. Şahısların galericilik adı altında silah kaçakçılığı da yaptığını iddia eden Ü.A, Antalya ve Aksu’da bir çok mağdur vatandaşın olduğunu söyledi.

TEHDİT VE HAKARET İLE KORKUTUYORLAR

Şebekenin, tefecilik yaparken yıllık yüzde 100, aylık ise yüzde 25'lere varan faizle para verdikleri, parasını ödeyemeyen kişilerin ev, arsa gibi değerli taşınmazlarına el koydukları, bu şekilde ödeme yapmayanları “ailenize zarar veririz,  dağa kaldırırız, çocuklarınızı öldürürüz” diyerek tehdit ettikleri öğrenildi. Kentteki  bir çok insanlarının şebekenin ağına düştükleri, ödeyemediği borçları başka isimlerden aldıkları borçlarla ödemeye çalıştıkları CİMER’de yapılan şikayette özellikle belirtildiği görüldü.

CAN GÜVENLİĞİM YOK, KAÇAK YAŞIYORUM

Antalya Kepez ve Aksu ilçelerini mekan tutan Ö.E ve F.E kardeşler ile H.T adlı şahısların galericilik adı altında silah kaçakçılığı ve tefecilik yaptıkları iddiası ile CİMER üzerinden yaptığı  şikayetlerinden henüz bir sonuç alamadığını belirten Ü.A,  can güvenliği olmadığı için kaçak yaşadığını söyledi.  Yetkililerden yardım isteyen Ü.A,  şahısların siyasi bağlantıları nedeniyle korunduğunu iddia  etti.

Haber: Hilmi ŞAHİN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.