ÖZKAN'DAN KORKUTELİ MYO'NA ÖVGÜ

BİLİM 05.06.2021 - 22:54, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2160+ kez okundu.
 

ÖZKAN'DAN KORKUTELİ MYO'NA ÖVGÜ

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Korkuteli MYO ve Elmalı MYO'yu ziyaret etti. Rektör Özkan, "Meslek yüksekokullarımız sayesinde alanında uzman teknikerler yetiştirerek ülkemizin üreten kademelerine önemli katkılar sağlıyoruz." diye konuştu.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’a Korkuteli ve Elmalı MYO ziyaretleri sırasından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker ve Genel Sekreter Ali Evren İmre eşlik etti. Özkan, Korkuteli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Faik Ardahan, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Hasan Özmen, Öğr. Gör. Nurcan Barut Aykol ve akademisyenlerle görüşerek okul hakkında detaylı bilgi aldı. Elmalı Meslek Yüksekokulunu da ziyaret eden Rektör Özkan, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Halil Demir, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. İsmail Akgün, Öğr. Gör. Halil Ertaş ve akademisyenlerle bilgi alışverişinde bulundu. KORKUTELİ MYO NİTELİKLİ BÖLÜMLER BARINDIRAN ÖRNEK BİR YÜKSEKOKULDUR Rektör Özkan, “Korkuteli MYO bünyesinde Bahçe Tarımı Programı, Mantarcılık Programı, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı, Bilgisayar Programcılığı Programı, Maliye Programı, Pazarlama Programı, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı, Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programları ile öğrenci merkezli eğitim anlayışını benimsemiş, ülkeye yararlı bireyler yetiştirmek için nitelikli bölümler barındıran örnek bir yüksekokuldur.” ifadelerini kullandı. MYO’LARIMIZ SAYESİNDE KALİTELİ ARA ELAMAN İHTİYACINI KARŞILIYORUZ Rektör Özkan, “1993-1994 eğitim-öğretim yılında kurulan Elmalı Meslek Yüksekokulumuz da içinde bulundurduğu Bilgisayar Teknolojileri, Elektrik Enerji, Pazarlama ve Reklamcılık, Muhasebe ve Vergi, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik, Yönetim ve Organizasyon, Elektrik ve Otomasyon, Makine ve Metal Teknolojileri, Bitkisel ve Hayvansal Üretim bölümleri ve 30 yıla yakın olan tarihi ile eğitim öğretimini kaliteli bir şekilde sürdürmektedir.” dedi. Rektör Özkan, “Meslek yüksekokullarımız sayesinde alanında uzman teknikerler yetiştirerek ülkemizin üreten kademelerine önemli katkılar sağlıyoruz. Öğrencilerimiz, kaliteli eğitim ile kaliteli bireyler yetiştirerek ülkemize kazandırılan birer mücevher gibidirler. Bu vesileyle ülkemizdeki ara eleman ihtiyacını mezunlarımız sayesinde daha da yükseltiyoruz.” şeklinde konuştu.
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Korkuteli MYO ve Elmalı MYO'yu ziyaret etti. Rektör Özkan, "Meslek yüksekokullarımız sayesinde alanında uzman teknikerler yetiştirerek ülkemizin üreten kademelerine önemli katkılar sağlıyoruz." diye konuştu.
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’a Korkuteli ve Elmalı MYO ziyaretleri sırasından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker ve Genel Sekreter Ali Evren İmre eşlik etti. Özkan, Korkuteli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Faik Ardahan, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Hasan Özmen, Öğr. Gör. Nurcan Barut Aykol ve akademisyenlerle görüşerek okul hakkında detaylı bilgi aldı.
Elmalı Meslek Yüksekokulunu da ziyaret eden Rektör Özkan, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Halil Demir, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. İsmail Akgün, Öğr. Gör. Halil Ertaş ve akademisyenlerle bilgi alışverişinde bulundu.
KORKUTELİ MYO NİTELİKLİ BÖLÜMLER BARINDIRAN ÖRNEK BİR YÜKSEKOKULDUR
Rektör Özkan, “Korkuteli MYO bünyesinde Bahçe Tarımı Programı, Mantarcılık Programı, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı, Bilgisayar Programcılığı Programı, Maliye Programı, Pazarlama Programı, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı, Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programları ile öğrenci merkezli eğitim anlayışını benimsemiş, ülkeye yararlı bireyler yetiştirmek için nitelikli bölümler barındıran örnek bir yüksekokuldur.” ifadelerini kullandı.
MYO’LARIMIZ SAYESİNDE KALİTELİ ARA ELAMAN İHTİYACINI KARŞILIYORUZ
Rektör Özkan, “1993-1994 eğitim-öğretim yılında kurulan Elmalı Meslek Yüksekokulumuz da içinde bulundurduğu Bilgisayar Teknolojileri, Elektrik Enerji, Pazarlama ve Reklamcılık, Muhasebe ve Vergi, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik, Yönetim ve Organizasyon, Elektrik ve Otomasyon, Makine ve Metal Teknolojileri, Bitkisel ve Hayvansal Üretim bölümleri ve 30 yıla yakın olan tarihi ile eğitim öğretimini kaliteli bir şekilde sürdürmektedir.” dedi.
Rektör Özkan, “Meslek yüksekokullarımız sayesinde alanında uzman teknikerler yetiştirerek ülkemizin üreten kademelerine önemli katkılar sağlıyoruz. Öğrencilerimiz, kaliteli eğitim ile kaliteli bireyler yetiştirerek ülkemize kazandırılan birer mücevher gibidirler. Bu vesileyle ülkemizdeki ara eleman ihtiyacını mezunlarımız sayesinde daha da yükseltiyoruz.” şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.