Öğretmenlere Moral Yemeği!

EĞİTİM 25.11.2021 - 21:05, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1048+ kez okundu.
 

Öğretmenlere Moral Yemeği!

Kemer Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen moral yemeğinde, Okullar, belediye etüt merkezleri, kreşleri ve kültür sanat branşlarında görevli öğretmenler bir araya geldi.

Kemer Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Kemer’de hizmet veren okulların yanı sıra belediye bünyesinde görev yapan öğretmenler onuruna bir otelde moral yemeği düzenledi. Kendileri için düzenlenen programa yoğun ilgi gösteren eğitimciler, gecede sahne alan fasıl ekibinin ezgileri eşliğinde meslektaşlarıyla birlikte yemek yiyip sohbet etti. Otelin salonunda verilen moral yemeğinde geceye katılan ve öğretmenler ile yakından ilgilenen Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu, masa masa gezerek hoş geldiniz diyerek öğretmenler gününü kutladı. Kıssa bir konuşma da yapan Topaloğlu; Zeybek oynamayı da bu anlamlı gecede alkışlar arasında sergiledi. Geceye; Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Başkan Necati Topaloğlu, Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Başkan Yardımcıları Emin Gül ve Baki Yalın Meclis Üyeleri; İsmail Aka, Ferhan Fidan ve Hasan Ali Acar, öğretmenler ve aileleri katıldı.   Haber: Reşat Aydoğdu  
Kemer Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen moral yemeğinde, Okullar, belediye etüt merkezleri, kreşleri ve kültür sanat branşlarında görevli öğretmenler bir araya geldi.
Kemer Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Kemer’de hizmet veren okulların yanı sıra belediye bünyesinde görev yapan öğretmenler onuruna bir otelde moral yemeği düzenledi. Kendileri için düzenlenen programa yoğun ilgi gösteren eğitimciler, gecede sahne alan fasıl ekibinin ezgileri eşliğinde meslektaşlarıyla birlikte yemek yiyip sohbet etti.
Otelin salonunda verilen moral yemeğinde geceye katılan ve öğretmenler ile yakından ilgilenen Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu, masa masa gezerek hoş geldiniz diyerek öğretmenler gününü kutladı. Kıssa bir konuşma da yapan Topaloğlu; Zeybek oynamayı da bu anlamlı gecede alkışlar arasında sergiledi.
Geceye; Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Başkan Necati Topaloğlu, Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Başkan Yardımcıları Emin Gül ve Baki Yalın Meclis Üyeleri; İsmail Aka, Ferhan Fidan ve Hasan Ali Acar, öğretmenler ve aileleri katıldı.
 
Haber: Reşat Aydoğdu
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.