ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

EĞİTİM 23.09.2020 - 21:54, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2107+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

Konyaaltı Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılında okullara ve öğrencilere desteğini sürdürüyor. Konyaaltı Belediyesi, ihtiyaç sahibi 125 öğrencinin bir yıllık kırtasiye ihtiyacını karşılayarak ailelerin omuzlarındaki yükü hafifletti.

Evde bakım, gıda, eşya ve kıyafet gibi yardımlarıyla sosyal belediyeciliğin Antalya'da öncüsü olan Konyaaltı Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılında da öğrencilere kırtasiye yardımı yapıyor. Yeni eğitim yılının ilk günü okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerine 6 bin maske ve hijyen kiti dağıtan Konyaaltı Belediyesi, eğitime olan desteğini kırtasiye yardımlarıyla sürdürüyor. İlçe genelinde 15 farklı mahallede muhtarlar işbirliğiyle belirlenen ihtiyaç sahibi 125 ilkokul öğrencisine kırtasiye yardımı yapıldı. 125 ÖĞRENCİYE 1 YILLIK KIRTASİYE YARDIMI Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, yeni eğitim öğretim yılının ilk günü ilçe genelinde okul öncesi ve ilkokul birinci sınıfa başlayan 6 bin öğrenciye, özel boyda maske ve hijyen kiti dağıttıklarını söyledi. Şimdi de muhtarlarla işbirliği içinde ihtiyaç sahibi ailelere, ilkokul çağındaki çocukları için kırtasiye yardımı yaptıklarını dile getiren Esen, “Toplam 125 öğrenciye dağıtılan kırtasiye yardım paketinin içerisinde çantadan deftere, kalemden silgiye kadar bir yıl boyunca kullanabilecekleri birçok eğitim araç gereci yer alıyor. Bu yardımların kurum ve kuruluşlar için esasında küçük ama o aileler değerli olduğunun farkındayız. Bu nedenle çocuklarımızın rahat ve güzel eğitim alabilmeleri için elimizi taşın altına koymaya ve yük almaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. MUHTAR VE AİLELERDEN BAŞKAN ESEN’E TEŞEKKÜR Gökçam Mahalle Muhtarı Hüseyin Sarı da kırtasiye malzemelerinin ailelerin omuzlarında ciddi bir yük olduğunu belirterek, bu yardımlarla ihtiyaç sahibi ailelere önemli bir katkı sunulduğunu söyledi. Mahalle Muhtarı Hüseyin Sarı ve kırtasiye yardımı alan aileler, destekten dolayı Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e teşekkürlerini iletti. NELER VAR? Öğrencilere dağıtılan kırtasiye yardım paketi içerisinde okul çantası, beslenme çantası, suluk, kalemlik, güzel yazı defteri, resim defteri, flüt, kalemtıraş, silgi, sulu boya seti, kuru boya seti, kalem, ataç, bant gibi okul malzemeleri bulunuyor.
Konyaaltı Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılında okullara ve öğrencilere desteğini sürdürüyor. Konyaaltı Belediyesi, ihtiyaç sahibi 125 öğrencinin bir yıllık kırtasiye ihtiyacını karşılayarak ailelerin omuzlarındaki yükü hafifletti.

Evde bakım, gıda, eşya ve kıyafet gibi yardımlarıyla sosyal belediyeciliğin Antalya'da öncüsü olan Konyaaltı Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılında da öğrencilere kırtasiye yardımı yapıyor.

Yeni eğitim yılının ilk günü okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerine 6 bin maske ve hijyen kiti dağıtan Konyaaltı Belediyesi, eğitime olan desteğini kırtasiye yardımlarıyla sürdürüyor. İlçe genelinde 15 farklı mahallede muhtarlar işbirliğiyle belirlenen ihtiyaç sahibi 125 ilkokul öğrencisine kırtasiye yardımı yapıldı.

125 ÖĞRENCİYE 1 YILLIK KIRTASİYE YARDIMI

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, yeni eğitim öğretim yılının ilk günü ilçe genelinde okul öncesi ve ilkokul birinci sınıfa başlayan 6 bin öğrenciye, özel boyda maske ve hijyen kiti dağıttıklarını söyledi. Şimdi de muhtarlarla işbirliği içinde ihtiyaç sahibi ailelere, ilkokul çağındaki çocukları için kırtasiye yardımı yaptıklarını dile getiren Esen,

“Toplam 125 öğrenciye dağıtılan kırtasiye yardım paketinin içerisinde çantadan deftere, kalemden silgiye kadar bir yıl boyunca kullanabilecekleri birçok eğitim araç gereci yer alıyor. Bu yardımların kurum ve kuruluşlar için esasında küçük ama o aileler değerli olduğunun farkındayız. Bu nedenle çocuklarımızın rahat ve güzel eğitim alabilmeleri için elimizi taşın altına koymaya ve yük almaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

MUHTAR VE AİLELERDEN BAŞKAN ESEN’E TEŞEKKÜR

Gökçam Mahalle Muhtarı Hüseyin Sarı da kırtasiye malzemelerinin ailelerin omuzlarında ciddi bir yük olduğunu belirterek, bu yardımlarla ihtiyaç sahibi ailelere önemli bir katkı sunulduğunu söyledi. Mahalle Muhtarı Hüseyin Sarı ve kırtasiye yardımı alan aileler, destekten dolayı Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e teşekkürlerini iletti.

NELER VAR?

Öğrencilere dağıtılan kırtasiye yardım paketi içerisinde okul çantası, beslenme çantası, suluk, kalemlik, güzel yazı defteri, resim defteri, flüt, kalemtıraş, silgi, sulu boya seti, kuru boya seti, kalem, ataç, bant gibi okul malzemeleri bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.