OGM 2020 YANGIN SEMİNERİNİ TAMAMLADI

EĞİTİM 11.06.2020 - 23:13, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2378+ kez okundu.
 

OGM 2020 YANGIN SEMİNERİNİ TAMAMLADI

Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Orman İşletme Müdürlüklerinde 2020 yılı orman yangınlarıyla mücadele çalışmaları kapsamında düzenlenen iş başı eğitimleri tamamlandı.

Antalya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından  2020 Yılı Orman yangın sezonu işbaşı eğitimi  Bölge Müdürü Vedat Dikici, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Mustafa Songür ve O.Y.M Şube Müdürlüğünde görevli uzman personel tarafından verildi. Orman İşletme Müdürleri, Orman İşletme Müdür Yardımcıları, Orman İşletme Şefleri, Orman Muhafaza Memurları ve yangında görev alacak işçi personellerin katıldığı eğitimlerde orman yangınlarının önlenmesi ve söndürülmesi ile ilgili temel prensipler, iş sağlığı ve güvenliği, koronavirüs (covid-19) salgını ile mücadele ve kişisel koruyucu donanımlarının kullanılması başta olmak üzere farklı konular ele alındı. Eğitimlere katılarak Orman yangınlarıyla mücadelede görev alacak personele hitapta bulunan Bölge Müdürü Vedat Dikici, “Orman yangınlarıyla mücadelenin esasını oluşturan asıl unsurun ekip ruhu anlayışının olduğunu, tüm birimlerimizin tam bir senkronizasyon halinde olması ile başarılı sonuçların alınabileceğini dolayısıyla da çıkan bir yangında her kademe ve görevde bulunan çalışanlarımızın üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yapacağına inanıyor, 2020 yangın sezonunu kazasız bir şekilde tamamlamayı temenni ediyorum. Dedi
Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Orman İşletme Müdürlüklerinde 2020 yılı orman yangınlarıyla mücadele çalışmaları kapsamında düzenlenen iş başı eğitimleri tamamlandı.

Antalya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından  2020 Yılı Orman yangın sezonu işbaşı eğitimi  Bölge Müdürü Vedat Dikici, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Mustafa Songür ve O.Y.M Şube Müdürlüğünde görevli uzman personel tarafından verildi.

Orman İşletme Müdürleri, Orman İşletme Müdür Yardımcıları, Orman İşletme Şefleri, Orman Muhafaza Memurları ve yangında görev alacak işçi personellerin katıldığı eğitimlerde orman yangınlarının önlenmesi ve söndürülmesi ile ilgili temel prensipler, iş sağlığı ve güvenliği, koronavirüs (covid-19) salgını ile mücadele ve kişisel koruyucu donanımlarının kullanılması başta olmak üzere farklı konular ele alındı.

Eğitimlere katılarak Orman yangınlarıyla mücadelede görev alacak personele hitapta bulunan Bölge Müdürü Vedat Dikici, “Orman yangınlarıyla mücadelenin esasını oluşturan asıl unsurun ekip ruhu anlayışının olduğunu, tüm birimlerimizin tam bir senkronizasyon halinde olması ile başarılı sonuçların alınabileceğini dolayısıyla da çıkan bir yangında her kademe ve görevde bulunan çalışanlarımızın üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yapacağına inanıyor, 2020 yangın sezonunu kazasız bir şekilde tamamlamayı temenni ediyorum. Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.