MHP İLÇE BAŞKANI'NDAN MEHMET ŞAHİN'E GÖNDERME

SİYASET 06.09.2021 - 09:08, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2091+ kez okundu.
 

MHP İLÇE BAŞKANI'NDAN MEHMET ŞAHİN'E GÖNDERME

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan tarafından ALTSO başkanı Mehmet Şahin hakkında dikkat çeken açıklama sosyal medya hesabından geldi. 15 Temmuz sonrası FETÖ'den tutuklanarak cezaevine gönderilen ALTSO başkanı Mehmet Şahin sessizliğini koruyor...

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Alanya'da FETÖ'den tutuklanarak cezaevine gönderilen ALTSO başkanı Mehmet ŞAHİN'i sihirli bir el cezaevinden çıkarmıştı. Alanya'da ismi bir çok şaibelerle anılan Mehmet ŞAHİN, son dönemde belediye başkanlığı için çalımalara başlamıştı. Alanya sanayisi'nde hal sandığı çakarak ticari hayata başladığını açıklayan Şahin'in kısa süre içerisinde önlenemez mal varlığı ile ALTSO başkanlığına kadar yükselmesi kulislerde farklı yorumlara sebep olmuştu.  Yozgatlı Mehmet Olarak bilinen ALTSO başkanı ŞAHİN'e son olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan tarafından eleştri geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan MHP'li Türkdoğan, "Alanyamızın en muktedir Oda Başkanı bugün Ermenek'te ablasının yanındaydı" dedi   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, isim vermeden Altso başkanı Mehmet Şahin'i hedef aldıKendi sosyal medya hesabından bazı paylaşımlarda bulunan Türkdoğan, "Alanyamızın en muktedir Oda Başkanı bugün Ermenek'te ablasının yanındaydı. Sahi bugün Ermenek'te ne vardı ki? Selçuklu otelde kayıtları mevcuttur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bu kadar ihanet fazla gelir. Yinelimiyorum; Cumhur İttifakı'ndan yemlenip, zillete yumurtlayamazsın."  
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan tarafından ALTSO başkanı Mehmet Şahin hakkında dikkat çeken açıklama sosyal medya hesabından geldi. 15 Temmuz sonrası FETÖ'den tutuklanarak cezaevine gönderilen ALTSO başkanı Mehmet Şahin sessizliğini koruyor...

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Alanya'da FETÖ'den tutuklanarak cezaevine gönderilen ALTSO başkanı Mehmet ŞAHİN'i sihirli bir el cezaevinden çıkarmıştı.

Alanya'da ismi bir çok şaibelerle anılan Mehmet ŞAHİN, son dönemde belediye başkanlığı için çalımalara başlamıştı. Alanya sanayisi'nde hal sandığı çakarak ticari hayata başladığını açıklayan Şahin'in kısa süre içerisinde önlenemez mal varlığı ile ALTSO başkanlığına kadar yükselmesi kulislerde farklı yorumlara sebep olmuştu. 

Yozgatlı Mehmet Olarak bilinen ALTSO başkanı ŞAHİN'e son olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan tarafından eleştri geldi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan MHP'li Türkdoğan, "Alanyamızın en muktedir Oda Başkanı bugün Ermenek'te ablasının yanındaydı" dedi   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, isim vermeden Altso başkanı Mehmet Şahin'i hedef aldıKendi sosyal medya hesabından bazı paylaşımlarda bulunan Türkdoğan, "Alanyamızın en muktedir Oda Başkanı bugün Ermenek'te ablasının yanındaydı. Sahi bugün Ermenek'te ne vardı ki? Selçuklu otelde kayıtları mevcuttur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bu kadar ihanet fazla gelir. Yinelimiyorum; Cumhur İttifakı'ndan yemlenip, zillete yumurtlayamazsın."



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.