M. ALİ DİM GİZLİCE EVLENDİ

YAŞAM 01.10.2021 - 15:39, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1372+ kez okundu.
 

M. ALİ DİM GİZLİCE EVLENDİ

Alanya’nın ele avuca sığmayan proje ve ileri görüşlü olarak bilinen Gazeteci Mehmet Ali Dim, Şükran Tunç’la rüya gibi bir düğün yaparak dünya evine girdi.

Eski Alanya GAzeteciler Cemiyeti (AGC) ve Küresel Gazeteciler Konseyi genel başkanı Mehmet Ali Dim, eski eşleri Refika ve Berna’dan sonra Şükran Tunç’la 3. kez evlendi. Karar gazetesi yazarı Yıldıray Oğur’un köşesine taşıdığı yazıda Küresel Gazeteciler Konseyi KGK’nin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 2019 tarihli kararnamesi ile kurulduğuna dikkat çekmesinden sonra, 2003 yılında  Feto’nün Kenya’da bulunan okulları ile ilgili yazı dizisi gündeme düşmüştü.  Özel hayatı çalkantılarla dolu olan M. Ali Dim, bu kez kendisi gibi Alanyalı olan matbaacı Şükran Tunç’la yapılan düğünle hayatlarını birleştirdiler. Düğün adeta bir sır gibi saklanarak Alanya Basınını hiçbir Allahlın kulunun yazıp çizmemesi ise son derece merek konusu oldu. Banana Otel’de yapılan düğünde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Nikah’ı kıyarken, nikah şahitliğini Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, eski Türkiye Bisiklet Federasyonu eski başkanı Emin Müftüoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin yaptılar. Düğüne çok sayıda davetli ile siyasi parti ilçe başkanları ile sivil toplum odaları temsilcileri ile başkanları katıldı.
Alanya’nın ele avuca sığmayan proje ve ileri görüşlü olarak bilinen Gazeteci Mehmet Ali Dim, Şükran Tunç’la rüya gibi bir düğün yaparak dünya evine girdi.

Eski Alanya GAzeteciler Cemiyeti (AGC) ve Küresel Gazeteciler Konseyi genel başkanı Mehmet Ali Dim, eski eşleri Refika ve Berna’dan sonra Şükran Tunç’la 3. kez evlendi.

Karar gazetesi yazarı Yıldıray Oğur’un köşesine taşıdığı yazıda Küresel Gazeteciler Konseyi KGK’nin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 2019 tarihli kararnamesi ile kurulduğuna dikkat çekmesinden sonra, 2003 yılında  Feto’nün Kenya’da bulunan okulları ile ilgili yazı dizisi gündeme düşmüştü.  Özel hayatı çalkantılarla dolu olan M. Ali Dim, bu kez kendisi gibi Alanyalı olan matbaacı Şükran Tunç’la yapılan düğünle hayatlarını birleştirdiler.

Düğün adeta bir sır gibi saklanarak Alanya Basınını hiçbir Allahlın kulunun yazıp çizmemesi ise son derece merek konusu oldu.

Banana Otel’de yapılan düğünde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Nikah’ı kıyarken, nikah şahitliğini Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, eski Türkiye Bisiklet Federasyonu eski başkanı Emin Müftüoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin yaptılar.

Düğüne çok sayıda davetli ile siyasi parti ilçe başkanları ile sivil toplum odaları temsilcileri ile başkanları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.