LİSE ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ SERVİS İMKANI

EĞİTİM 06.09.2021 - 21:43, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1584+ kez okundu.
 

LİSE ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ SERVİS İMKANI

Kemer Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılında lise öğrencilerine ücretsiz servis imkanı sağlıyor.

Yeni eğitim yılının başlamasıyla lise öğrencileri Kemer Belediyesi tarafından 13 Eylül Pazartesi günü ücretsiz olarak taşınmaya başlanacak. ‘Eğitim varsa gelecek var’ sloganıyla hareket ettiklerini belirten Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Yeni eğitim yılının başlamasıyla eğitime hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Her yıl odluğu gibi bu yıl da eğitim ve öğretim yılında lise öğrencilerimizin ücretsiz taşınmasını sağlıyoruz. 13 Eylül Pazartesi günü itibariyle lise öğrencilerimizi taşımaya başlayacağız. Rahatlıkla ve güvenle okullarına gitmelerini kolaylaştıracağız. En iyi yatırım eğitime yapılan yatırım düsturuyla çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. Eğitim ve öğretim döneminde öğrenci servislerini kullanacak olan lise öğrencilerinin servislerinin 13 Eylül Pazartesi günü başlayacağı belirtildi.
Kemer Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılında lise öğrencilerine ücretsiz servis imkanı sağlıyor.
Yeni eğitim yılının başlamasıyla lise öğrencileri Kemer Belediyesi tarafından 13 Eylül Pazartesi günü ücretsiz olarak taşınmaya başlanacak.
‘Eğitim varsa gelecek var’ sloganıyla hareket ettiklerini belirten Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Yeni eğitim yılının başlamasıyla eğitime hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Her yıl odluğu gibi bu yıl da eğitim ve öğretim yılında lise öğrencilerimizin ücretsiz taşınmasını sağlıyoruz. 13 Eylül Pazartesi günü itibariyle lise öğrencilerimizi taşımaya başlayacağız. Rahatlıkla ve güvenle okullarına gitmelerini kolaylaştıracağız. En iyi yatırım eğitime yapılan yatırım düsturuyla çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Eğitim ve öğretim döneminde öğrenci servislerini kullanacak olan lise öğrencilerinin servislerinin 13 Eylül Pazartesi günü başlayacağı belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.