Lice de Kovboy Filmi

SANAT 02.09.2021 - 08:50, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2167+ kez okundu.
 

Lice de Kovboy Filmi

Bir dönem terör eylemleri ile gündemde olan Diyarbakır ın Sur ve Lice ilçelerinde Kovboy Filmi çekildi.

Kofikler Çetesi isimli komedi ve argo içerikli filmi ünlü Yeşilçam Yönetmeni Halit Arkan yönetti. Beş günde çekimleri tamamlanan komedi argo tarzı sinema tv filminde Halit Deniz Sunal, Zeki Demir, Gülhanım Degirmenci, Medeni Bıçak, Taha Balık, Emin Diril, Esat Değirmenci, Çiçek, Tuncay Şenatlı başrolleri paylaştı. Yönetmen Halit Arkan, Diyarbakır, Sur ve Lice kırsalında yapılan çekimlerin oldukça eğlenceli geçtiğini ifade ederek, bölge halkının çok sıcakkanlı ve yardımsever davrandığını ifade etti. Filmin yakın zamanda YouTube de seyirci ile buluşacağını söyledi. Filmde birbirinden komik olaylar eğlenceli bir süreçle hayat buldu. Haber:Zeki Demir  
Bir dönem terör eylemleri ile gündemde olan Diyarbakır ın Sur ve Lice ilçelerinde Kovboy Filmi çekildi.
Kofikler Çetesi isimli komedi ve argo içerikli filmi ünlü Yeşilçam Yönetmeni Halit Arkan yönetti. Beş günde çekimleri tamamlanan komedi argo tarzı sinema tv filminde Halit Deniz Sunal, Zeki Demir, Gülhanım Degirmenci, Medeni Bıçak, Taha Balık, Emin Diril, Esat Değirmenci, Çiçek, Tuncay Şenatlı başrolleri paylaştı.
Yönetmen Halit Arkan, Diyarbakır, Sur ve Lice kırsalında yapılan çekimlerin oldukça eğlenceli geçtiğini ifade ederek, bölge halkının çok sıcakkanlı ve yardımsever davrandığını ifade etti. Filmin yakın zamanda YouTube de seyirci ile buluşacağını söyledi. Filmde birbirinden komik olaylar eğlenceli bir süreçle hayat buldu.
Haber:Zeki Demir
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.