KURTARILAN YAVRU KEDİNİN ADI IŞIK OLDU

SAĞLIK 08.06.2020 - 23:08, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2132+ kez okundu.
 

KURTARILAN YAVRU KEDİNİN ADI IŞIK OLDU

Konyaaltı Belediyesi ekipleri, kanalizasyon borularına sıkışan yavru kediyi 2 saatlik çalışmanın ardından kurtardı. Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bakıma alınan kediye ‘Işık’ ismi verildi.

Uncalı Caddesi’nde kanalizasyondan kedi sesi duyan vatandaşlar durumu Konyaaltı Belediyesi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden eden Konyalatı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görevli teknik ekip, kediyi sıkıştığı yerden çıkarmak için canla başla mücadele etti. Önce kanalizasyonun kilolarca ağırlıktaki beton kapaklarını tek tek kaldıran ekipler, daha sonra da sesin geldiği kanalizasyon borularının içine girdi. Ekipler, 1 günden fazla süredir kanalizasyon borusunda sıkıştığı belirtilen yavru kediye büyük güçlükle ulaştı. AYDINLIĞA KAVUŞAN KEDİYE IŞIK İSMİ Bulunduğu yerden çıkarılan kedi, Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde veteriner hekimler tarafından sağlık kontrolünden geçirildi. Uzun bir süre karanlıkta mahsur kalan ve bu nedenle de ürkek olduğu belirtilen kediye, Işık ismi verildi. Tüm tetkikleri yapılan ve oldukça sağlıklı olduğu belirtilen Işık, Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sahiplenilmeyi bekliyor.
Konyaaltı Belediyesi ekipleri, kanalizasyon borularına sıkışan yavru kediyi 2 saatlik çalışmanın ardından kurtardı. Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bakıma alınan kediye ‘Işık’ ismi verildi.

Uncalı Caddesi’nde kanalizasyondan kedi sesi duyan vatandaşlar durumu Konyaaltı Belediyesi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden eden Konyalatı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görevli teknik ekip, kediyi sıkıştığı yerden çıkarmak için canla başla mücadele etti.

Önce kanalizasyonun kilolarca ağırlıktaki beton kapaklarını tek tek kaldıran ekipler, daha sonra da sesin geldiği kanalizasyon borularının içine girdi. Ekipler, 1 günden fazla süredir kanalizasyon borusunda sıkıştığı belirtilen yavru kediye büyük güçlükle ulaştı.

AYDINLIĞA KAVUŞAN KEDİYE IŞIK İSMİ

Bulunduğu yerden çıkarılan kedi, Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde veteriner hekimler tarafından sağlık kontrolünden geçirildi. Uzun bir süre karanlıkta mahsur kalan ve bu nedenle de ürkek olduğu belirtilen kediye, Işık ismi verildi.

Tüm tetkikleri yapılan ve oldukça sağlıklı olduğu belirtilen Işık, Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sahiplenilmeyi bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.