KUMLUCA’DA KANAL TEMİZLİĞİ

YAŞAM 17.07.2021 - 00:58, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2354+ kez okundu.
 

KUMLUCA’DA KANAL TEMİZLİĞİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca’da tarımsal sulama kanallarında temizlik çalışması başlattı.

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, yaz aylarında su kayıplarını en aza indirmek, kış aylarında da su taşkınlarını ve sel baskınlarını önlemek için Kumluca’da tarımsal sulama kanallarını ıslah ediyor. Çalışma kapsamında kanallarda su akışına engel olan otlar ve ağaç dalları temizleniyor. ÇALIŞMA YAZ BOYU SÜRECEK Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri çalışmalara Kumluca’nın 5 mahallesini kapsayan en büyük kanal olan Kocakesik’ten başladı. Beykonak Mahallesi’nde çalışmalara devam eden ekipler, 25 kilometrelik kanal boyunca iş makinaları ve makinaların giremediği yerlerde insan gücüyle temizleme çalışması yapacak. Büyükşehir Belediyesi, yaz boyunca ilçenin farklı noktalarındaki kanalların temizlenmesine devam edecek.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca’da tarımsal sulama kanallarında temizlik çalışması başlattı.
Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, yaz aylarında su kayıplarını en aza indirmek, kış aylarında da su taşkınlarını ve sel baskınlarını önlemek için Kumluca’da tarımsal sulama kanallarını ıslah ediyor. Çalışma kapsamında kanallarda su akışına engel olan otlar ve ağaç dalları temizleniyor.
ÇALIŞMA YAZ BOYU SÜRECEK
Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri çalışmalara Kumluca’nın 5 mahallesini kapsayan en büyük kanal olan Kocakesik’ten başladı. Beykonak Mahallesi’nde çalışmalara devam eden ekipler, 25 kilometrelik kanal boyunca iş makinaları ve makinaların giremediği yerlerde insan gücüyle temizleme çalışması yapacak. Büyükşehir Belediyesi, yaz boyunca ilçenin farklı noktalarındaki kanalların temizlenmesine devam edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.