Kreş öğrencileri “İstiklal Marşı”mızı coşkuyla okudu

EĞİTİM 12.03.2020 - 22:17, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1828+ kez okundu.
 

Kreş öğrencileri “İstiklal Marşı”mızı coşkuyla okudu

Konyaaltı Belediyesi Uncalı Çocuk Kreşinde gerçekleştirilen 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programında minik öğrencilerin İstiklal Marşı’nı eksiksiz okumaları tam anlamıyla bir gurur tablosu oldu.

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla düzenlenen programda, Konyaaltı Belediyesi Uncalı Çocuk Kreşinin minik öğrencileri İstiklal Marşı’nı okudu. Minik öğrencilerin İstiklal Marşı’nı eksiksiz ve coşkuyla okumaları, gurur tablosu oluşturdu. Bayrağımızın renklerini taşıyan kırmızı beyaz kıyafetleriyle oluşturdukları koro ile öğrenciler, öğretmenlerinden de tam not aldı. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “İstiklal Marşı’mızın kabulünün 99. yıl dönümünde Belediye Kreşimizde eğitim gören minik öğrencilerimiz güzel bir etkinlik yaptılar. Amacımız öğrencilerimizin, bağımsızlığımızın simgesi olan İstiklal Marşı’mızı bu yaşta ezberlemeleri ve bu gururu içlerinde hissetmelerini sağlamaktı. Kendileri de bu coşkuyu yansıtmayı başardı. Bu yaşta çocuklarımıza ne öğretirsek, ne verebilirsek ömür boyu onunla yürüyecekler. Bu düşüncelerle tüm öğrencilerimizi kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u saygı ve minnetle anıyorum. ” dedi.
Konyaaltı Belediyesi Uncalı Çocuk Kreşinde gerçekleştirilen 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programında minik öğrencilerin İstiklal Marşı’nı eksiksiz okumaları tam anlamıyla bir gurur tablosu oldu.

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla düzenlenen programda, Konyaaltı Belediyesi Uncalı Çocuk Kreşinin minik öğrencileri İstiklal Marşı’nı okudu. Minik öğrencilerin İstiklal Marşı’nı eksiksiz ve coşkuyla okumaları, gurur tablosu oluşturdu. Bayrağımızın renklerini taşıyan kırmızı beyaz kıyafetleriyle oluşturdukları koro ile öğrenciler, öğretmenlerinden de tam not aldı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “İstiklal Marşı’mızın kabulünün 99. yıl dönümünde Belediye Kreşimizde eğitim gören minik öğrencilerimiz güzel bir etkinlik yaptılar. Amacımız öğrencilerimizin, bağımsızlığımızın simgesi olan İstiklal Marşı’mızı bu yaşta ezberlemeleri ve bu gururu içlerinde hissetmelerini sağlamaktı. Kendileri de bu coşkuyu yansıtmayı başardı. Bu yaşta çocuklarımıza ne öğretirsek, ne verebilirsek ömür boyu onunla yürüyecekler. Bu düşüncelerle tüm öğrencilerimizi kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u saygı ve minnetle anıyorum. ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.