Köprü Yıkıldı, Turistler Engellere Rağmen Sahilde!

TURİZM 23.10.2021 - 19:03, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2048+ kez okundu.
 

Köprü Yıkıldı, Turistler Engellere Rağmen Sahilde!

Köprü yıkıldı Club Med sahilini turistler, hem karadan hem de denizden ulaşarak güzel ve güneşli havanın tadını çıkarıyorlar

Kemer Ayışığı Koyunda, Karayel Deresi’nin denizle buluştuğu ve Club Med Tatil Köyü ile aynı tarihlerde yapıldığı öğrenilen dere üzerindeki köprünün sessiz sedasız kaldırılmasına tepkiler sürerken karşı tarafa geçiş yollarını turistler bir şekilde keşfederek denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Yaz sezonunun başlaması ve kapanma sürecinin sona ermesine günler kala, sahilde yoğunluk oluşacağını bildiren vatandaşlar, köprünün asıl kaldırılış amacının Club Med Tatil Köyü sahiline geçişin engellenmesi olduğunu iddia ederken, köprünün yeniden yapılmasını turist ve vatandaşların kolay geçebilmesi için köprünün bir an önce yapılmasını istiyorlar.   Haber: Reşat Aydoğdu (Kemer)  
Köprü yıkıldı Club Med sahilini turistler, hem karadan hem de denizden ulaşarak güzel ve güneşli havanın tadını çıkarıyorlar
Kemer Ayışığı Koyunda, Karayel Deresi’nin denizle buluştuğu ve Club Med Tatil Köyü ile aynı tarihlerde yapıldığı öğrenilen dere üzerindeki köprünün sessiz sedasız kaldırılmasına tepkiler sürerken karşı tarafa geçiş yollarını turistler bir şekilde keşfederek denizin ve güneşin tadını çıkarıyor.
Yaz sezonunun başlaması ve kapanma sürecinin sona ermesine günler kala, sahilde yoğunluk oluşacağını bildiren vatandaşlar, köprünün asıl kaldırılış amacının Club Med Tatil Köyü sahiline geçişin engellenmesi olduğunu iddia ederken, köprünün yeniden yapılmasını turist ve vatandaşların kolay geçebilmesi için köprünün bir an önce yapılmasını istiyorlar.
 
Haber: Reşat Aydoğdu (Kemer)
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.